Alpha IP draadloze thermostaat

De Alpha IP thermostaat is geschikt voor opbouw montage aan de wand.De thermostaat is draadloos en stuurt Alpha IP thermostaatknoppen, zoneregelaars en schakelaars voor elektrische verwarmingen aan.De thermostaat wordt gemonteerd op 1,5 m hoogte aan een binnenmuur, buiten bereik van zon, tocht, koudeval of andere storende invloeden.
De Alpha IP thermostaat is geschikt voor opbouw montage aan de wand.De thermostaat is draadloos en stuurt Alpha IP thermostaatknoppen, zoneregelaars en schakelaars voor elektrische verwarmingen aan.De thermostaat wordt gemonteerd op 1,5 m hoogte aan een binnenmuur, buiten bereik van zon, tocht, koudeval of andere storende invloeden.
€  64,95
-+

Wij bezorgen snel
Je product wordt direct verzonden

Op voorraad
Op werkdagen voor 16:00 besteld?
Dan heb je het morgen in huis

14 dagen bedenktijd
Op je gemak beoordelen

Thuiswinkel Waarborg
525x beoordeeld. Score 9,6

Draadloze kamerthermostaat voor verwarming per kamer

Kamerthermostaat voor thermostaatknoppen, zoneregelaars, stekkerschakelaars en inbouw schakel modules voor infrarood verwarming en elektrische verwarming.

De temperatuur wordt gemeten op de ideale plaats op 1,5m hoogte aan een binnenmuur, buiten invloed van de zon of andere factoren. De verwarming wordt optimaal geregeld. De kamerthermostaat is te bedienen en te programmeren met de gratis Alpha IP app.Draadloze kamerthermostaat

Perfecte plaats

 • Meet het kamerklimaat op de meest ideale plaats: op 1,5m hoogte aan een binnenmuur

Gemak

 • Bedien de verwarming met de gratis Alpha IP app, waar je ook bent
 • Eenvoudig te bedienen met een grote draaiknop
 • Het display toont de gemeten of de gewenste temperatuur

Gebruiksvriendelijk

 • Eenvoudig zelf binnen 3 minuten te installeren
 • Een tijdsprogramma is handig in te stellen via de Alpha IP app
 • Ongelimiteerd aantal schakelmomenten in het tijdsprogramma
 • Volledig draadloos. Werkt tot 2 jaar op een set batterijen
 • Alpha IP is te combineren en compatibel met Homematic IP

Veiligheid en privacy

 • De verbinding met internet is beveiligd. Hackers kunnen niet inbreken
 • Alpha IP werkt volledig anoniem, zonder gebruikersnaam en wachtwoord
Slimme thermostaat voor vier soorten verwarmingAlpha IP thermostaatknop

Slimme thermostaatknop

"Luistert" naar de thermostaat aan de wand en regelt de watertoevoer naar de radiator

De thermostaat aan de wand doet de meting en stuurt de slimme thermostaatknop aan. De slimme thermostaatknop regelt de toevoer van warm water naar de radiator, gebaseerd op de meting van de thermostaat aan de wand. Iedere kamer wordt voorzien van een eigen thermostaat.

Een voorbeeld met 3 thermostaten en 5 thermostaatknoppen. In de woonkamer worden 3 slimme thermostaatknoppen gezamenlijk aangestuurd door 1 thermostaat. In de keuken wordt 1 slimme thermostaatknop geregeld door 1 thermostaat. In de badkamer wordt 1 slimme thermostaatknop geregeld door 1 thermostaat. Meer over de thermostaatknop

Alpha IP Zoneregelaar

Zoneregelaar

De vloerverwarming wordt aangestuurd door een of meerdere draadloze thermostaten

De thermostaat aan de wand stuurt de zoneregelaar aan. De zoneregelaar regelt de toevoer van warm water naar de vloerverwarming slangen in de vloer, op basis van de meting van de thermostaat aan de wand. Iedere kamer wordt voorzien van een eigen thermostaat.

Een voorbeeld met 3 thermostaten en 1 zoneregelaar met 6 zones. In de woonkamer zijn 4 vloerverwarmingsslangen aangelegd. Deze worden aangestuurd door zones 1 t/m 4 op de zoneregelaar, die op hun beurt gezamenlijk aangestuurd worden door de draadloze thermostaat in de woonkamer. De keuken heeft maar één vloerverwarmingsslang, net als de badkamer. Zone 5 is daarom de keuken, zone 6 is de badkamer. Beiden hebben een eigen thermostaat die zijn eigen zone aanstuurt. Meer over de zoneregelaar.

Alpha IP thermostaatknop

Stekker schakelaar

"Luistert" naar de thermostaat aan de wand en schakelt de stroom aan of uit

De stekkerschakelaar is bedoeld voor elektrische verwarming of infrarood verwarming en wordt aangestuurd door de thermostaat aan de wand. De stekkerschakelaar schakelt de stroom aan en uit op basis van de meting van de thermostaat. Iedere kamer wordt voorzien van een eigen thermostaat.

Een voorbeeld met 3 thermostaten en 5 elektrische verwarmingen. In de woonkamer worden 3 elektrische verwarmingen geschakeld door 3 stekkerschakelaars. Deze stekkerschakelaars worden gezamenlijk aangestuurd door 1 thermostaat in de woonkamer. In de keuken wordt 1 elektrische verwarming met een stekkerschakelaar geregeld door 1 thermostaat. In de badkamer ook: 1 elektrische verwarming wordt aangestuurd door 1 stekkerschakelaar en 1 thermostaat. Meer over de stekkerschakelaar

Alpha IP Zoneregelaar

Inbouw schakel module

Wordt aangestuurd door de thermostaat aan de wand en schakelt de stroom aan of uit

De inbouw schakel module is bedoeld voor elektrische verwarming of infrarood verwarming, specifiek als de stroomkabel naar de verwarming onzichtbaar weggewerkt moet worden. De module wordt ingebouwd in een elektra verdeeldoos en wordt aangestuurd door de thermostaat aan de wand. De module schakelt de stroom aan en uit op basis van de meting van de thermostaat. Iedere kamer wordt voorzien van een eigen thermostaat.

Een voorbeeld met 3 thermostaten en 5 infrarood verwarmingen. In de woonkamer worden 3 infrarood verwarmingen geschakeld door 3 inbouw schakel modules. Deze modules worden gezamenlijk aangestuurd door 1 thermostaat in de woonkamer. In de keuken wordt 1 infrarood verwarming met een inbouw schakel module geregeld door 1 thermostaat. In de badkamer ook: 1 infrarood verwarming wordt aangestuurd door 1 inbouw module en 1 thermostaat. Meer over de inbouw schakel module.

Meer slimme verwarming

Het access point is het basisstation van het draadloze Alpha IP systeem.
€  69,95
Alpha IP

De basis van het Alpha IP domotica systeem. Hiermee kun je de draadloze Alpha IP apparaten eenvoudig instellen via de Alpha IP app.

De Alpha IP thermostaatknop regelt de toevoer van warm CV water naar een radiator.
€  59,95
Alpha IP

Regelt de watertoevoer naar een radiator. De temperatuur wordt gemeten door een draadloze Alpha IP thermostaat.

De Alpha IP zoneregelaar is een module om vloerverwarming aan te sturen als zoneregeling.
€  159,95
Alpha IP

Zoneregelaar voor vloerverwarming. Stuurt thermische motoren aan op de vloerverwarming verdeler. De temperatuur in de kamers wordt gemeten door draadloze thermostaten.

glqxz9283 sfy39587stf02 mnesdcuix8
sfy39587stf03
sfy39587stp14