innogy SmartHome verwarming

Innogy SmartHome is een voorgaande productgeneratie voor slimme verwarming.

Wij bieden service en ondersteuning aan bestaande klanten met een innogy SmartHome systeem voor verwarming. Onderstaande producten zijn te bestellen ter uitbreiding van systemen van bestaande klanten. Nieuwe klanten voor slimme verwarming adviseren wij te kiezen voor Alpha IP. Dit is de opvolger van innogy SmartHome.

SmartHome Centrale met alle basisfuncties voor een draadloos SmartHome domotica-systeem
€  119,95

Centrale

innogy SmartHome

De basis voor je slimme huis. Maakt een draadloos SmartHome-netwerk en verbindt de verwarming, verlichting en alle andere SmartHome apparaten met internet.

innogy SmartHome thermostaatknop 1.0 - voor slimme verwarming per kamer. Verwarmt alleen als het nodig is en bespaart tegelijkertijd veel energie...
€  39,95

Thermostaatknop 1.0

innogy SmartHome
OP = OP

Regelt de temperatuur per kamer en regelt draadloos de CV-ketel (via extra CV-ketel module). Ook geschikt voor stadsverwarming.

innogy SmartHome Thermostaat - Draadloze hoofdthermostaat voor SmartHome thermostaatknoppen en vloerverwarming en Heat4All infraroodverwarming
€  57,95

Thermostaat

innogy SmartHome

Hoofdthermostaat voor thermostaatknoppen en de vloerverwarming zone-regelaar. Regelt draadloos de CV-ketel (via draadloze CV-ketel module).

SmartHome Vloerverwarming zoneregelaar voor zone-verwarming en verwarming per kamer
€  149,95

Zoneregelaar

innogy SmartHome

Voor vloerverwarming. Stuurt thermische motoren aan voor 8 verschillende zones of kamers. Wordt draadloos geregeld door thermostaten.

SmartHome CV-ketel module om een CV-ketel draadloos te regelen
€  69,95

CV-ketel module

innogy SmartHome

Schakelt de CV-ketel in als een draadloze thermostaat of een thermostaatknop een kamer verwarmen. Eenvoudig zelf te installeren. Geschikt voor alle ketels.

innogy SmartHome thermostaatknop 2.0 - voor slimme verwarming per kamer. Verwarmt alleen als het nodig is en bespaart tegelijkertijd veel energie...
€  57,95

Thermostaatknop

innogy SmartHome

Regelt de temperatuur per kamer en regelt draadloos de CV-ketel (via extra CV-ketel module). Ook geschikt voor stadsverwarming.

glqxz9283 sfy39587stf02 mnesdcuix8
sfy39587stf03
sfy39587stp14