Online hulp

Online handleiding (gratis)

De online help met alle handleidingen van het innogy SmartHome systeem is te vinden op www.smarthomesupply.nl/help of https://service.startsmarthome.de/nl.


Live Chat (gratis)

Je wordt het snelst en best geholpen via de live chat, aan de meest linkse zijde van iedere pagina. Je komt direct in contact met een van onze experts. Zij helpen je direct verder en verwijzen je eventueel naar hulpartikelen of instructievideo's. Na afloop van het gesprek kun je de chathistorie aan jezelf mailen, om later nog eens rustig opnieuw te lezen.


Telefonisch (lokaal tarief)

Via 0888 - 360 360 krijg je direct een van onze experts aan de telefoon. Voor vragen over producten, diensten, bestellingen en leveringen kun je bij hen terecht.


Instellen op afstand (tarief per minuut)

Ook als je een verzoek hebt voor configuratie op afstand kun je bellen met een van onze experts. Zij zullen je doorverwijzen naar de live chat en je vragen een chatsessie te starten. De sessie voor instellen op afstand zal vanuit de live chat gestart worden. Als je aan de lijn blijft wordt de configuratie zo snel mogelijk voltooid. Als je niet aan de lijn kunt blijven behoudt je contact via de live chat.

glqxz9283 sfy39587stf02 mnesdcuix8
sfy39587stf03
sfy39587stp14