Nieuwe software: innogy SmartHome 2.0 onthuld

  • Ideaal voor nieuwe gebruikers: Volledig nieuwe SmartHome app
  • Enorme sprong voorwaarts in gebruiksvriendelijkheid
  • Gloednieuwe SmartHome 2.0 app maakt je huis comfortabeler en veiliger
Heerlen
02 mei 2017

De innogy SmartHome 2.0 interface is onthuld - met volledig nieuwe app om het systeem nog eenvoudiger te bedienen. De intuïtieve app leidt beginners spelenderwijs door het systeem: een smart home voor iedereen. Met slechts één enkele app kan alles comfortabel vanaf de bank of onderweg bediend worden - van eerste installatie tot en met dagelijks gebruik. Het vernieuwde innogy SmartHome past in je broekzak.

De nieuwe app is speciaal ontwikkeld voor gebruik op smartphones. De app helpt gebruikers om de eerste stappen naar slim wonen te zetten. Als gebruiker merk je de nieuwe vorm van interactie direct: de app stelt vragen, vraagt om bevestiging van gegevens en doet suggesties. Beginners hoeven zich geen zorgen te maken over technische details. Fouten maken is vrijwel uitgesloten. Voorgedefinieerde scenario's helpen met het instellen van dagelijkse toepassingen en moedigen de gebruiker aan om alle, bijna onbeperkte, mogelijkheden te benutten. Tegelijkertijd kunnen ook experts hun gang gaan. Buiten voorgedefinieerde scenario's is er zeer grote diepgang in het maken van eigen scenario's mogelijk.

Ook familieleden kunnen de SmartHome app gebruiken en hun eigen selectie van favoriete apparaten maken. Een blik op de app informeert de bewoner over de toestand van het huis. Is alles in orde? Zijn alle deuren gesloten, en klopt de temperatuur in de woonkamer wel?

Naast informatie in de app zelf is het ook mogelijk push-berichten te ontvangen. Bijvoorbeeld als er een rookmelder afgaat of als er beweging gedetecteerd wordt. Iedereen is up-to-date. Altijd en overal.

SmartHome 2.0 is beschikbaar voor alle klanten, zowel nieuwe als bestaande. Nieuwe klanten kunnen direct aan de slag met SmartHome 2.0. Bestaande klanten ontvangen de update gratis.

Bron: 
innogy - RWE Effizienz
Contactgegevens voor journalisten: 

Paul Heuvelmans
Molenberglaan 125
6416 EM Heerlen
paul@smarthomesupply.nl
+31 - 888 - 360 360

glqxz9283 sfy39587stf02 mnesdcuix8
sfy39587stf03
sfy39587stp14