Algemene voorwaarden

Hoofdpunten Algemene voorwaarden

Wij houden van duidelijkheid. Dit zijn de belangrijke hoofdpunten van de Algemene voorwaarden.

Zodra je akkoord gaat met deze samenvatting, ga je ook akkoord met de uitgebreide versie (12-11-2020).

Aan deze samenvatting kun je geen rechten ontlenen. Wij adviseren je dan ook om kennis te nemen van de uitgebreide versie (12-11-2020).

Wie zijn wij?
Ecopunt: Advies- en verkooppunt voor hoge kwaliteit slimme thermostaten, domotica en elektrische verwarming.

We handelen onder de namen:
- SmartHomeSupply
- VerwarmenperKamer
- Ecopunt

KvK-nummer: 67769985
BTW-nummer: NL.8571.67.649.B01

Uitgangspunten
Kwaliteit staat bovenaan
Service is onze mentaliteit
Meedenken doen we altijd

Bereikbaarheid
Je kunt ons telefonisch bereiken via: +31 - 888 - 360 360
E-mail: info@smarthomesupply.nl of info@verwarmenperkamer.nl of info@ecopunt.nl
Websites: www.smarthomesupply.nl of www.verwarmenperkamer.nl of www.ecopunt.nl
We zijn gevestigd aan de Molenberglaan 125, 6416 EM Heerlen. Dit is ons postadres, niet ons bezoekadres. We werken vanuit meerdere locaties.

Producten
In onze webshop zie je het product in een oogopslag, inclusief eigenschappen, prijs inclusief btw en hoe je het kunt kopen en afrekenen.

Overeenkomst
Je kunt online kopen, via onze goed beveiligde webshop. We behandelen jouw gegevens, bestellingen en betalingen op een zo veilig mogelijke manier.

Klantgegevens
Je gegevens zijn alleen voor jou en ons bedoeld. Wij sturen nooit gegevens door aan derden. Je kunt jouw gegevens te allen tijde inzien en desgewenst aanpassen.

Betaling
Je kunt op verschillende manieren betalen, vooraf of achteraf. De meest makkelijke, veilige en kosteloze betaalmethode is iDeal. Vooraf betalen betekent dat wij direct aan de slag gaan om jouw bestelling te verzenden.

Levering
Zodra je bestelling verzonden wordt krijg je een e-mail met een Track & Trace-link waarmee je precies kunt zien waar het pakket zich bevindt. We leveren in de meeste gevallen binnen 1 dag. Als het langer duurt dan laten we je dat op tijd weten. Vind je dat het té lang duurt dan kun je van de aankoop afzien. Had je vooraf betaald? Dan krijg je je geld binnen 30 dagen terug. Wordt het pakket beschadigd afgeleverd? Laat het ons weten en wij lossen het op.

Herroepingsrecht
Vanaf het moment dat je onze producten ontvangt kun je ze 14 dagen bekijken en uitproberen. Niet tevreden? Dan kun je ze binnen 14 dagen na ontvangst terugsturen of binnen deze periode aangeven dat je van jouw aankoop afziet. Na deze melding heb je nog 14 dagen om het artikel te retourneren. Wij zorgen voor een correcte afhandeling. Van vervangend product tot terugbetaling. Vertel ons de reden zodat we ervan kunnen leren, maar een “gewoon, daarom!” is ook goed.

Uitzondering op herroepingsrecht
Op bepaalde producten is het herroepingsrecht niet van toepassing. Zoals bijvoorbeeld op software waarvan de verzegeling na levering is verbroken, hygiënische artikelen waarvan de verzegeling na levering is verbroken of speciaal voor jou vervaardigde producten (maatwerk). Voor producten waarop het herroepingsrecht wel van toepassing is, moet je voorkomen dat deze beschadigd/incompleet worden geretourneerd. Eventuele waardevermindering mogen wij dan in mindering brengen op het terug te storten bedrag.

Garantie en conformiteit
Wij leveren uitsluitend goede producten. Toch kan het wel eens voorkomen dat er iets niet in orde is. Neem binnen de wettelijke of afgesproken termijn contact op, dan lossen we het uiteraard gewoon op.

Klachten
Heb je een klacht? Dat vinden we vervelend. Laat het ons weten, zodat we onze service nog verder kunnen verbeteren.

Veranderingen
Soms moeten we onze voorwaarden wijzigen. Als dit gebeurt merk je dat de eerstvolgende keer dat je inlogt.

glqxz9283 sfy39587stf02 mnesdcuix8
sfy39587stf03
sfy39587stp14