Herroeping en garantie

14 dagen herroepingsrecht

Je mag je aankoop 14 dagen bekijken en testen: dit is het herroepingsrecht. We zijn er zeker van dat het product je zal bevallen en aan al je wensen zal voldoen. Mocht dat onverhoopt toch niet het geval zijn, laat ons dit dan binnen 14 dagen na aankoop weten.

Je hebt opnieuw 14 dagen de tijd om het product te retourneren, zodra je het product ter retour aangemeld hebt. Hier lees je hoe je dat het beste kunt doen. Uiteraard doen wij ons best om alles zo spoedig mogelijk af te handelen.Wij maken het aankoopbedrag inclusief de leveringskosten zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen, vanaf de dag van herroepingsmelding doch uiterlijk op de dag van retourzending (nadat wij een kopie van het verzendbewijs hebben ontvangen) aan je over. De terugbetaling zal op dezelfde manier geschieden zoals je betaald hebt.


Beschadigde producten

Als na ontvangst van de geretourneerde producten blijkt dat deze beschadigd of defect zijn, houden wij ons het recht voor om eventuele kosten in rekening te brengen.


Uitzonderingen

Op sommige producten is het herroepingsrecht niet van toepassing, zoals: vouchers of tegoedbonnen en speciaal voor jou vervaardigde producten. Dit geldt ook voor software waarvan het zegel verbroken is en verbruiksartikelen of hygiƫnische artikelen waarvan de verpakking geopend is.

Garantie

SmartHomeSupply.nl verkoopt goede en kwalitatieve producten. Toch kan het voorkomen dat een product tegen alle verwachtingen in defect raakt. Neem in dat geval contact met ons op. Wij gaan dan direct aan de slag, ook als de garantietermijn verlopen is.

SmartHomeSupply.nl hanteert een garantietermijn van minimaal 2 jaar onverminderd de wettelijke garantietermijn. Voor een aantal producten bieden wij een langere garantietermijn. Dit staat vermeld bij de producten.

Voor bepaalde producten zoals speciaal voor jou gemaakte producten gelden andere garantietermijnen.

glqxz9283 sfy39587stf02 mnesdcuix8
sfy39587stf03
sfy39587stp14