Zoneregeling voor radiatoren

Voorbeeld van zoneregeling voor radiatoren. Er zijn drie zones: woonkamer, keuken en werkkamer. De drie thermostaten meten en regelen de temperatuur in iedere zone en sturen de thermostaatknoppen in die zone aan.

Met zoneregeling voor radiatoren kan verwarming per kamer aangestuurd worden in plaats van als één geheel. Hier zijn slimme thermostaatknoppen en draadloze thermostaten voor nodig.

Radiatoren kunnen eenvoudig uitgerust worden met een slimme thermostaatknop. Slimme thermostaatknoppen worden aangestuurd door draadloze thermostaten aan de wand.

Zoneregeling voor radiatoren kan gebruikt worden met een CV-ketel, warmtepomp, stadsverwarming en blokverwarming. De verwarming is handig in te stellen en te bedienen met een app.

Een slimme thermostaatknop voor zoneregeling met radiatoren. Een slimme thermostaatknop kan de toevoer van warm water naar de radiator nauwkeurig regelen.

Slimme thermostaatknoppen voor radiatoren

Een radiator is te gebruiken als zoneregeling door de standaard thermostaatknop van de radiator slim te maken en te vervangen door een slimme thermostaatknop.

Een slimme thermostaatknop is digitaal en kan de toevoer van warm water naar de radiator nauwkeurig regelen. Er zit een motortje in dat de afsluiter van een radiator opent en sluit en zo de verwarming regelt.

Meerdere slimme thermostaatknoppen in dezelfde kamer worden gekoppeld en werken samen als één zone binnen de gehele zoneregeling. Samen sturen ze de radiatoren in de kamer aan.

Productinformatie over de thermostaatknop

De draadloze thermostaat aan de wand stuurt slimme thermostaatknoppen in dezelfde kamer aan. De thermostaat is 'de baas' over de slimme thermostaatknoppen.

Thermostaten voor slimme thermostaatknoppen

In elke zone wordt de temperatuur nauwkeurig gemeten en geregeld.

Als een zone verwarmd moet worden stuurt de thermostaat een draadloos signaal naar de slimme thermostaatknoppen in diezelfde zone. De thermostaatknoppen openen de toevoer van warm water en de radiatoren worden warm.

Thermostaten zijn bedoeld voor belangrijke zones zoals de woonkamer, keuken, badkamer en kantoor. Belangrijke zones zijn kamers die de warmtebron moeten kunnen aansturen.

Een thermostaat is eenvoudig zelf te installeren, op 1,5 meter hoogte aan een binnenwand, buiten invloeden van zon, koudeval van ramen, open haard of tocht.

Productinformatie over de thermostaatZoneregeling voor radiatoren kopen

Zoneregeling voor radiatoren is eenvoudig zelf te installeren.

Bekijk het productoverzicht:

glqxz9283 sfy39587stf02 mnesdcuix8
sfy39587stf03
sfy39587stp14