Zoneregeling voor elektrische verwarming

Voorbeeld van zoneregeling voor elektrische verwarming verwarming. Er zijn drie zones: woonkamer, keuken en werkkamer. De drie thermostaten meten en regelen de temperatuur in iedere zone en sturen de slimme stekkerschakelaars en schakel modules in die zone aan.

Om elektrische verwarming te gebruiken als zoneregeling zijn slimme schakelaars nodig die de stroom naar de verwarming in- en uitschakelen.

Slimme schakelaars worden aangestuurd door draadloze thermostaten en meten het energieverbruik van de verwarming. Het verbruik is inzichtelijk per zone van de zoneregeling en wordt voor iedere kamer apart bijgehouden.

Zoneregeling voor elektrische verwarming kan gebruikt worden als hoofdverwarming of als bijverwarming naast een CV-ketel, warmtepomp of andere warmtebron. De verwarming is handig in te stellen en te bedienen met een app.

Een stekkerschakelaar voor zoneregeling met elektrische verwarming. Een stekkerschakelaar schakelt de stroom naar de verwarming aan en uit.

Stekkerschakelaar voor in het stopcontact

Een stekkerschakelaar schakelt de stroom naar de verwarming aan en uit.

Een stekkerschakelaar is een tussenstekker, bedoeld voor gebruik in een stopcontact. De stekker van de elektrische verwarming wordt in de stekkerschakelaar gestoken. Mag de stroomkabel van de verwarming zichtbaar blijven, dan is een stekkerschakelaar een goede keus.

Binnen een zone kunnen meerdere stekkerschakelaars aan elkaar gekoppeld worden en samenwerken als een geheel. Ze worden gezamenlijk aangestuurd door de draadloze thermostaat in de betreffende zone

Een stekkerschakelaar is geschikt voor elektrische verwarmingen tot maximaal 3600 Watt. Het energieverbruik wordt gemeten in kWh en in €.

Productinformatie over de stekkerschakelaar

Een inbouw schakel module voor zoneregeling met elektrische verwarming. Een schakel module schakelt de stroom naar de verwarming aan en uit en wordt ingebouwd in de muur of in het plafond.

Schakel module voor onzichtbaar inbouwen

Een schakel module schakelt de stroom naar de verwarming aan en uit, onzichtbaar ingebouwd in de muur of het plafond.

Een schakel module is bedoeld voor inbouw in een verdeeldoos voor elektra. Als de stroomkabel van de elektrische verwarming onzichtbaar weggewerkt moet worden is een inbouw schakel module een perfecte oplossing.

Binnen een zone kunnen meerdere schakel modules aan elkaar gekoppeld worden en samenwerken als een geheel. Een inbouw schakel module kan elektrische verwarmingen tot maximaal 2700 Watt schakelen. Het energieverbruik wordt gemeten in kWh en in €.

Productinformatie over de schakel module

Draadloze thermostaten meten de temperatuur in de kamers en sturen de slimme schakelaars aan. De thermostaten zijn 'de baas' over de schakelaars en bepalen hoe de elektrische verwarming slim aangestuurd wordt.

Draadloze thermostaten voor slimme schakelaars

De temperatuur in elke zone wordt gemeten en geregeld door een draadloze thermostaat.

De slimme thermostaat in elke zone stuurt een draadloos signaal naar de slimme schakelaars in dezelfde zone. Als er verwarmd moet worden schakelt de stroom in. De elektrische verwarmingen worden warm.

Een thermostaat is eenvoudig zelf te installeren, op 1,5 meter hoogte aan een binnenwand, buiten invloeden van zon, koudeval van ramen, open haard of tocht.

Productinformatie over de thermostaatZoneregeling voor elektrische verwarming kopen

Zoneregeling voor elektrische verwarming is eenvoudig zelf te installeren.

Bekijk het productoverzicht:

glqxz9283 sfy39587stf02 mnesdcuix8
sfy39587stf03
sfy39587stp14