Nieuw product: Slimme thermostaatknop EVO HmIP-eTRV-E

05-10-2021

Homematic IP laat met de nieuwe slimme thermostaatknop Evo zien hoe chique slim verwarmen kan zijn. De Evo werd voor zijn innovatieve bedieningsconcept en het elegante design onderscheiden met de Red Dot Design Award 2021. De thermostaatknop weet echter niet alleen optisch te scoren: dankzij ultramoderne smarthome-techniek van de Europese marktleider voor 'Whole Home'-systemen genieten gebruikers thuis altijd van een perfecte comforttemperatuur en besparen en passant tot 30 % verwarmingsenergie.

Slim verwarmen kan zó eenvoudig zijn. Met de nieuwe radiatorthermostaat – Evo van Homematic IP kan iedereen zijn oude radiatoren binnen een paar minuten omtoveren tot slimme wonderwerken. De voordelen liggen voor de hand: dankzij de intelligente verwarming is het thuis nooit meer te warm of te koud. In plaats daarvan heerst altijd de ideale temperatuur, passend bij het eigen dagritme en geheel volgens de persoonlijke voorkeuren. Via de kosteloze Homematic IP App kunt u heel eenvoudig verwarmingsprofielen instellen en Evo zorgt voor de rest. Zo verwarmt hij bijvoorbeeld zelfstandig voor, zodat de badkamer 's morgens na het opstaan al aangenaam warm is. Mocht u 's avonds dan toch een keer eerder van het werk komen, zijn ook aanpassing op afstand geen probleem.

Zo veel meer wooncomfort en toch een lager energieverbruik: dankzij nauwkeurige temperatuursensoren en intelligentie raam-open-detectie verwarmt de Evo alleen als dit daadwerkelijk nodig is. Met de stille servomotor zijn wijzigingen binnen seconden mogelijk. In combinatie met een raam- en deurcontact kunnen zo tot 30 % verwarmingskosten worden bespaard. Dit ontziet niet alleen de eigen portemonnee, maar ook het milieu.

De evolutie van slim verwarmen

Met zijn elegante, ingetogen vorm past de Evo zich perfect aan elke woonomgeving aan. De kast is optimaal afgestemd en ondersteunt het innovatieve bedieningsconcept: licht kantelen is voldoende om de temperatuur direct en exact aan het apparaat te regelen. Het in de kast geïntegreerde led-display licht alleen op in geval van gebruik en informeert contrastrijk over de actuele instelling. Voor design, optiek en bediening werd de Evo onderscheiden met de Red Dot Design Award 2021.

Betrouwbaar en veilig

Net als alle Homematic IP producten voldoet de Evo aan de hoogste eisen met betrekking tot betrouwbaarheid, veiligheid en gegevensbescherming. Hij werkt betrouwbaar en bedrijfszeker omdat de stuurgegevens direct in het apparaat worden opgeslagen. Bovendien voldoet hij aan dezelfde veiligheidsstandaards als het complete Homematic IP Systeem waarvan de protocol-, IT- en gegevensbeveiliging door de VDE gecertificeerd is. Het is niet nodig dat persoonsgegevens worden ingevoerd.

glqxz9283 sfy39587stf02 mnesdcuix8
sfy39587stf03
sfy39587stp14