Nieuw product: Wired Touchdisplay HmIPW-WGD en Wired Touchdisplay Plus HmIPW-WGD-PL

28-03-2023

Chique, elegant en smart: de Homematic IP Wired Touchdisplay en de Homematic IP Wired Touchdisplay Plus maken de bediening van het slimme huis comfortabeler en eleganter dan ooit.

Met het grote, verlichte touchscreen van de Homematic IP Wired Touchdisplays hebben gebruikers hun Smart Home altijd in zicht en volledig onder controle. Aan vijf schermpagina's kunnen elk een, twee of vier tegels worden toegewezen, die directe toegang tot verlichtings- of zonweringsfuncties mogelijk maken. Zo kunnen op het ene scherm de rolluik- en verlichtingsbediening voor de woonkamer getoond worden, en op het andere scherm die voor de keuken of kinderkamer. Een simpele swipe of een druk op de pijltjestoetsen aan de rand van het scherm is voldoende om snel heen en weer te springen tussen de verschillende schermpagina's.

Het elegante, minimalistische design van de glazen touchdisplays past in elke woonomgeving. Het touchdisplay wordt geactiveerd als de gebruiker in de buurt komt, en de schermhelderheid past zich aan aan het omgevingslicht. Individuele functies kunnen worden ingesteld als 'Quick Action' om deze handig, snel en contactloos te activeren met slechts een enkel handgebaar.

Regel de temperatuur in de ruimtes met het Homematic IP Wired Touchdisplay Plus

Het Homematic IP Wired Touchdisplay Plus bevat alle functies van het standaard touchdisplay, met daarbovenop de mogelijkheid om comfortabel en in één oogopslag het binnenklimaat te controleren en de temperatuur in maximaal tien kamers te regelen. Hiervoor zijn vijf extra schermpagina's voor temperatuurregeling per ruimte beschikbaar. Het display geeft direct informatie over temperatuur, luchtvochtigheid en eventueel openstaande ramen in de gekoppelde ruimtes. De temperatuur in iedere individuele ruimte wordt gemeten door Homematic IP temperatuursensoren (HmIP-STH of HmIP-STHD) of Homematic IP Wired temperatuursensoren (HmIPW-STH of HmIPW-STHD). Het Touchdisplay Plus toont de informatie van de temperatuursensoren.

De Homematic IP Touchdisplays worden met behulp van de meegeleverde montageplaat op een inbouwdoos voor elektra gemonteerd. De push-in-lasklemmen maken het makkelijk om verbinding te maken met de Homematic IP Wired-bus. Het basisstation voor Homematic IP Wired, en zodoende voor de Touchdisplays, is een Homematic IP Wired Access Point (HmIPW-DRAP).

glqxz9283 sfy39587stf02 mnesdcuix8
sfy39587stf03
sfy39587stp14