Homematic IP slimme thermostaatknop Evo als beste getest

19-09-2023

De Homematic IP slimme thermostaatknop Evo is als beste getest en is de winnaar van het 2023 marktonderzoek van de duitse Stiftung Warentest, een Duitse consumentenorganisatie zonder winstoogmerk.

De temperatuurregeling is zeer goed en de thermostaatknop is zeer eenvoudig te bedienen: De slimme thermostaatknop Evo heeft de strenge examinatoren van Stiftung Warentest volledig overtuigd en mag zich de beste slimme thermostaatknop op de markt noemen. In het onderzoek deden concurrerende slimme thermostaatknoppen van o.a. Tado, Netatmo, Danfoss, Bosch en Somfy mee.

De duitse Stiftung Warentest onderzocht maar liefst elf verschillende slimme thermostaatknoppen van verschillende fabrikanten in hun recente onderzoek (09/2023). De Homematic IP slimme thermostaatknop Evo, getest in combinatie met het Homematic IP Access Point, stak duidelijk boven de concurrentie uit. Dankzij nauwkeurige temperatuursensoren en intelligente raamopeningsdetectie verwarmt de Evo alleen wanneer het echt nodig is en bespaart zo veel energie. De stille aandrijfmotor maakt snelle wijzigingen in de ventielstand mogelijk. Stiftung Warentest beoordeelde de betrouwbare kamertemperatuurregeling van de Evo als "zeer goed".

Ook de eenvoudige installatie en bediening via de gratis Homematic IP-app op de smartphone beviel de testers. Hun duidelijke conclusie: "Bij de winnaar Homematic IP is de app echt leuk om te bedienen".

Met de overwinning bevestigt de Homematic IP slimme thermostaatknop Evo opnieuw zijn uitzonderlijke positie op het gebied van slimme thermostaatknoppen. Het gerenommeerde technologiemagazine CHIP bekroonde de Evo al met de hoogste score "zeer goed" in maart 2022. Het unieke ontwerp en het innovatieve bedieningsconcept - een lichte kanteling is voldoende om de temperatuur direct op het apparaat nauwkeurig te regelen - overtuigden ook de jury van de Red Dot Design Awards 2021. In totaal viert fabrikant eQ-3 zijn achtste overwinning bij Stiftung Warentest.

Passend bij de overwinning is de Homematic IP slimme thermostaatknop Evo nu verkrijgbaar tegen een voordelige prijs van slechts € 89,95 (voorheen € 109,95).

glqxz9283 sfy39587stf02 mnesdcuix8
sfy39587stf03
sfy39587stp14