Draadloos verlichting schakelen en dimmen

SmartHome verlichting bestaat uit slimme schakelaars en dimmers die draadloos te bedienen zijn. Er zijn modellen voor inbouw in de muur en modellen als tussenstekker voor in het stopcontact

Alle modellen hebben een drukknop, voor handmatige bediening, en zijn draadloos te bedienen met de SmartHome app, afstandsbediening, magneetcontact of bewegingsmelder.

SmartHome schakelaars en dimmers kunnen draadloos aan elkaar gekoppeld worden en als groep bediend worden. Koppelingen, scenario's en presets zijn handig zelf in te stellen met de PC of Mac.

SmartHome verlichting is een onderdeel van het SmartHome-systeem - Het meestgebruikte draadloze domotica-systeem in Europa.

Snel naar

SmartHome verlichting in detail

Het SmartHome verlichting-systeem bestaat uit een hoofdcontroller met 6 slimme schakelaars en dimmersSmartHome Centrale

1 - De SmartHome centrale

De SmartHome centrale is de hoofdcontroller van het draadloze SmartHome-systeem. Dit apparaat kun je vergelijken met een modem of router.

De centrale heeft 2 taken: Het maken van het draadloze SmartHome netwerk waarmee de schakelaars en dimmers met elkaar in verbinding staan, en het maken en beveiligen van de verbinding met internet, zodat je de verlichting met volledige privacy kunt bedienen met een app.

Meer over de centrale

2 - Verlichting schakelen

Verlichting draadloos schakelen kan met de SmartHome schakelaar en de SmartHome stekkerschakelaar.


SmartHome schakelaar

SmartHome schakelaar

De SmartHome schakelaar is geschikt voor inbouw in de muur.

De schakelaar bestaat uit 2 apparaten in 1: aan de voorkant de drukknop of schakelwip voor handmatige bediening, en aan de achterkant de daadwerkelijke schakelaar, waar de lamp op aangesloten wordt.

De afwerking van de schakelaar kun je zelf kiezen. Als je de slimme schakelaar gebruikt ter vervanging van je huidige schakelaar, kun je de afdekmaterialen hergebruiken.

Meer over de schakelaar


SmartHome stekkerschakelaar

SmartHome stekkerschakelaar

De SmartHome stekkerschakelaar is een schakelaar voor in het stopcontact.

De stekkerschakelaar is bedoeld voor gebruik met verplaatsbare verlichting, zoals staande lampen en tafellampen. De stekkerschakelaar is te bedienen met een afstandsbediening, bewegingsmelder, een andere draadloos SmartHome apparaat of de SmartHome app voor smartphone en tablet.

Meer over de stekkerschakelaar

3 - Verlichting dimmen

Verlichting draadloos dimmen kan met de SmartHome dimmer en de SmartHome stekkerdimmer.


SmartHome dimmer

SmartHome dimmer

De SmartHome dimmer is geschikt voor inbouw in de muur.

De dimmer bestaat uit 2 apparaten in 1: aan de voorkant de drukknop of schakelwip voor handmatige bediening, en aan de achterkant de daadwerkelijke dimmer, waar de lamp op aangesloten wordt.

De dimmer is geschikt voor gloeilampen, halogeenlampen en LED-verlichting tot 180 Watt. De lampen kunnen langzaam aan en uit gedimd worden met fade-in en fade-out effecten.

De afwerking van de dimmer kun je zelf kiezen en kun je afstemmen op het design van andere schakelaars en stopcontacten.

Meer over de dimmer


SmartHome stekkerdimmer

SmartHome stekkerdimmer

De SmartHome stekkerdimmer is een dimmer voor in het stopcontact.

De stekkerdimmer is geschikt voor gloeilampen, halogeenlampen en LED-verlichting tot 300 Watt. De lampen kunnen langzaam aan en uit gedimd worden met fade-in en fade-out effecten.

De SmartHome stekkerdimmer wordt gebruikt om staande lampen en tafellampen te dimmen. Je kunt de stekkerdimmer bedienen met een afstandsbediening, bewegingsmelder, een andere draadloos SmartHome apparaat of de SmartHome app voor smartphone of tablet.

Meer over de stekkerdimmer

4 - Draadloze wissel- en kruisschakeling

Met de SmartHome wisselschakelaar en draadloze schakelaar is het zeer eenvoudig om draadloze wissel- en kruisschakelingen te maken. Ook voor de dimmer.


SmartHome wisselschakelaar

SmartHome wisselschakelaar

De SmartHome wisselschakelaar werkt op batterijen en is geschikt voor inbouw in de muur.

De wisselschakelaar is uitsluitend een drukknop. Er kan geen lamp op aangesloten worden. Als er op de knop gedrukt wordt, wordt het signaal doorgestuurd aan een SmartHome dimmer of schakelaar. Deze maakt het licht aan, zoals dit in wissel- en kruisschakelingen gebruikelijk is.

De afwerking van de wisselschakelaar kun je zelf kiezen en kun je afstemmen op het design van andere schakelaars en stopcontacten.

Meer over de wisselschakelaar


SmartHome draadloze schakelaar

SmartHome draadloze schakelaar

De SmartHome draadloze schakelaar is zeer plat, werkt op een knoopcel-batterij en is geschikt voor montage op muren, tafels of glasplaten.

De draadloze schakelaar kan als wisselschakelaar ingezet worden, als er in de muur geen ruimte is om een SmartHome wisselschakelaar in te bouwen.

De draadloze schakelaar is uitsluitend een drukknop. Er kan geen lamp op aangesloten worden. Als er op de knop gedrukt wordt, wordt het signaal doorgestuurd aan een SmartHome dimmer of schakelaar. Deze maakt het licht aan, zoals dit in wissel- en kruisschakelingen gebruikelijk is.

Meer over de draadloze schakelaar

glqxz9283 sfy39587stf02 mnesdcuix8
sfy39587stf03
sfy39587stp14