Zoneregeling voor radiatoren

Zoneregeling voor radiatoren. Er zijn drie zones: woonkamer, keuken en werkkamer. De drie thermostaten meten en regelen de temperatuur in iedere zone en sturen de thermostaatknoppen in die zone aan.

Met zoneregeling voor radiatoren kan verwarming per kamer aangestuurd worden in plaats van als één geheel. Hier zijn slimme thermostaatknoppen en draadloze thermostaten voor nodig.

Radiatoren kunnen eenvoudig uitgerust worden met een slimme thermostaatknop. Slimme thermostaatknoppen worden aangestuurd door draadloze thermostaten aan de wand.

Zoneregeling voor radiatoren kan gebruikt worden met een CV-ketel, warmtepomp, stadsverwarming en blokverwarming. De verwarming is handig in te stellen en te bedienen met een app.

Een slimme thermostaatknop voor zoneregeling met radiatoren. Een slimme thermostaatknop kan de toevoer van warm water naar de radiator nauwkeurig regelen.

Slimme thermostaatknoppen voor radiatoren

Een radiator is te gebruiken als zoneregeling door de standaard thermostaatknop van de radiator slim te maken en te vervangen door een slimme thermostaatknop.

Een slimme thermostaatknop is digitaal en kan de toevoer van warm water naar de radiator nauwkeurig regelen. Er zit een motortje in dat de afsluiter van een radiator opent en sluit en zo de verwarming regelt.

Meerdere slimme thermostaatknoppen in dezelfde kamer worden gekoppeld en werken samen als één zone binnen de gehele zoneregeling. Samen sturen ze de radiatoren in de kamer aan.

Lees meer over een thermostaatknop slim maken

De draadloze thermostaat aan de wand stuurt slimme thermostaatknoppen in dezelfde kamer aan. De thermostaat is 'de baas' over de slimme thermostaatknoppen.

Thermostaten voor slimme thermostaatknoppen

In elke zone wordt de temperatuur nauwkeurig gemeten en geregeld.

Als een zone verwarmd moet worden stuurt de thermostaat een draadloos signaal naar de slimme thermostaatknoppen in diezelfde zone. De thermostaatknoppen openen de toevoer van warm water en de radiatoren worden warm.

Thermostaten zijn bedoeld voor belangrijke zones zoals de woonkamer, keuken, badkamer en kantoor. Belangrijke zones zijn kamers die de warmtebron moeten kunnen aansturen.

Een thermostaat is eenvoudig zelf te installeren, op 1,5 meter hoogte aan een binnenwand, buiten invloeden van zon, koudeval van ramen, open haard of tocht.

Lees meer over hoe slimme verwarming werktZoneregeling voor radiatoren aanschaffen

Alpha IP startpakketten bevatten alle benodigdheden voor zoneregeling voor radiatoren. Een pakket kan uitgebreid worden met extra slimme thermostaatknoppen.

Heb je een CV-ketel of stadsverwarming? Kies het slimme thermostaatknoppen pakket

Heb je stads- of blokverwarming zonder klep? Kies het slimme stadsverwarming pakketHet Alpha IP slimme thermostaatknoppen pakket bevat 4 slimme thermostaatknoppen, 1 draadloze thermostaat voor de woonkamer, 1 module voor aansturing van de CV-ketel en 1 access point voor verbinding met de Alpha IP app.
€  504,65
€  484,95
Alpha IP

Verwarming per kamer voor CV-ketels en stadsverwarming met klep

• 4 thermostaatknoppen
• 1 thermostaat voor aan de muur
• 1 Multi IO box en 1 access point
• Zelf eenvoudig te installeren
• Gratis Alpha IP app
Het Alpha IP slimme stadsverwarming pakket bevat 3 slimme thermostaatknoppen, 1 draadloze thermostaat voor de woonkamer en 1 access point voor verbinding met de Alpha IP app.
€  314,75
€  299,95
Alpha IP

Verwarming per kamer voor stadsverwarming zonder klep

Geschikt voor stadsverwarming zonder klep

• 3 thermostaatknoppen
• 1 thermostaat voor aan de muur
• 1 access point
• Zelf eenvoudig te installeren
• Gratis Alpha IP app
De Alpha IP thermostaatknop regelt de toevoer van warm CV water naar een radiator.
€  59,95
Alpha IP

Regelt de watertoevoer naar een radiator. De temperatuur wordt gemeten door een draadloze Alpha IP thermostaat.

glqxz9283 sfy39587stf02 mnesdcuix8
sfy39587stf03
sfy39587stp14