Slimme stadsverwarming met thermostaatknoppen

Wil je stadsverwarming slim maken, dan helpen wij je. Bekijk ons slimme stadsverwarming startpakket, dat je kunt uitbreiden met extra thermostaten en thermostaatknoppen.

Bij stadsverwarming is het belangrijk om te weten of er een "hoofdklep" aanwezig is in de meterkast. Heb je geen hoofdklep? Dan is onderstaand startpakket het juiste. Heb je wel een hoofdklep? Dan heb je het slimme thermostaat startpakket nodig.

Twijfel je? Neem dan contact met ons op, we helpen je verder. Lees ook onze handige adviespagina's over slimme verwarming in het menu "Verwarming".

SmartHome slimme stadsverwarming pakket
€  351,75
€  334,95

Slimme stadsverwarming startpakket

voor verwarming per kamer

Geschikt voor stadsverwarming zonder klep

• 3 thermostaatknoppen
• 1 thermostaat voor aan de muur
• 1 centrale
• Zelf eenvoudig te installeren
• Gratis innogy SmartHome app
innogy SmartHome Thermostaat - Draadloze hoofdthermostaat voor SmartHome thermostaatknoppen en vloerverwarming en Heat4All infraroodverwarming
€  57,95

Extra Thermostaat

innogy SmartHome

Hoofdthermostaat voor thermostaatknoppen en de vloerverwarming zone-regelaar. Regelt draadloos de CV-ketel (via draadloze CV-ketel module).

innogy SmartHome thermostaatknop 2.0 - voor slimme verwarming per kamer. Verwarmt alleen als het nodig is en bespaart tegelijkertijd veel energie...
€  57,95

Extra Thermostaatknop

innogy SmartHome

Regelt de temperatuur per kamer en regelt draadloos de CV-ketel (via extra CV-ketel module). Ook geschikt voor stadsverwarming.

glqxz9283 sfy39587stf02 mnesdcuix8
sfy39587stf03
sfy39587stp14