Slimme thermostaat met thermostaatknoppen

Wil je je huidige verwarming slim maken? Bekijk ons slimme thermostaat startpakket en breidt het uit zodat het precies past bij jouw huis.

Het is goed om je bij de aanschaf van een slim thermostaat systeem af te vragen hoe je nu en in de toekomst kunt minderen in gasverbruik. Of je nu een koopwoning of huurwoning hebt, wij helpen je graag bij het maken van je keuze. Lees onze adviespagina's in het menu "Verwarming" en stel je slimme thermostaat pakket samen.

innogy SmartHome - Het slimme thermostaat pakket bestaat uit meerdere producten...
€  479,65
€  459,95

Slimme thermostaat startpakket

voor verwarming per kamer

Geschikt voor CV-ketels en stadsverwarming

• 4 thermostaatknoppen
• 1 thermostaat voor aan de muur
• 1 CV-ketel module en 1 centrale
• Zelf eenvoudig te installeren
• Gratis innogy SmartHome app
innogy SmartHome Thermostaat - Draadloze hoofdthermostaat voor SmartHome thermostaatknoppen en vloerverwarming en Heat4All infraroodverwarming
€  57,95

Extra Thermostaat

innogy SmartHome

Hoofdthermostaat voor thermostaatknoppen en de vloerverwarming zone-regelaar. Regelt draadloos de CV-ketel (via draadloze CV-ketel module).

SmartHome CV-ketel module om een CV-ketel draadloos te regelen
€  69,95

Extra CV-ketel module

innogy SmartHome

Schakelt de CV-ketel in als een draadloze thermostaat of een thermostaatknop een kamer verwarmen. Eenvoudig zelf te installeren. Geschikt voor alle ketels.

innogy SmartHome thermostaatknop 2.0 - voor slimme verwarming per kamer. Verwarmt alleen als het nodig is en bespaart tegelijkertijd veel energie...
€  57,95

Extra Thermostaatknop

innogy SmartHome

Regelt de temperatuur per kamer en regelt draadloos de CV-ketel (via extra CV-ketel module). Ook geschikt voor stadsverwarming.

glqxz9283 sfy39587stf02 mnesdcuix8
sfy39587stf03
sfy39587stp14