Nieuws

04-05-2024

De firmware van de Homematic IP schakelaar met signaallamp is geüpdatet naar versie 2.0.2. Deze update bevat 15 bugfixes. De changelog bevat alle informatie van de huidige en eerdere firmware updates. De update wordt spoedig beschikbaar via de Homematic IP app, voor gebruikers van het Homematic IP Access Point. Voor gebruikers van de CCU3 wordt de update zichtbaar via de Homepage van de WebUI.
04-05-2024

De firmware van de Homematic IP draadloze drukknop met 2 knoppen is geüpdatet naar versie 1.18.2. Deze update bevat verbeteringen en optimalisaties in de firmware-code, er zijn geen functies toegevoegd of bugs gefixed. De changelog bevat alle informatie van de huidige en eerdere firmware updates. De update wordt spoedig beschikbaar via de Homematic IP app, voor gebruikers van het Homematic IP Access Point. Voor gebruikers van de CCU3 wordt de update zichtbaar via de Homepage van de WebUI.
04-05-2024

De firmware van de Homematic IP warmtepomp module is geüpdatet naar versie 2.2.0. Deze update bevat vier bugfixes, onder andere voor een probleem met event counters bij meerdere koppelingen tussen sensoren en de warmtepomp module. De changelog bevat alle informatie van de huidige en eerdere firmware updates. De update wordt spoedig beschikbaar via de Homematic IP app, voor gebruikers van het Homematic IP Access Point. Voor gebruikers van de CCU3 wordt de update zichtbaar via de Homepage van de WebUI.
05-04-2024

De firmware van de Homematic IP draadloze schakelactor - 1 output en 1 input is geüpdatet naar versie 1.6.2. Deze update bevat verbeteringen en optimalisaties in de firmware-code, er zijn geen functies toegevoegd of bugs gefixed. De changelog bevat alle informatie van de huidige en eerdere firmware updates. De update wordt spoedig beschikbaar via de Homematic IP app, voor gebruikers van het Homematic IP Access Point. Voor gebruikers van de CCU3 wordt de update zichtbaar via de Homepage van de WebUI.
05-04-2024

De firmware van de Homematic IP draadloze schakelactor - 4 outputs en 4 inputs is geüpdatet naar versie 1.4.4. Deze update bevat verbeteringen en optimalisaties in de firmware-code, er zijn geen functies toegevoegd of bugs gefixed. De changelog bevat alle informatie van de huidige en eerdere firmware updates. De update wordt spoedig beschikbaar via de Homematic IP app, voor gebruikers van het Homematic IP Access Point. Voor gebruikers van de CCU3 wordt de update zichtbaar via de Homepage van de WebUI.
27-03-2024

De firmware van de Homematic IP dimmer voor merk-wipvlak is bijgewerkt naar versie 2.2.4. Deze update bevat een nieuwe functie voor beter aansturen en instellen van LED-lampen en bevat een bugfix voor een zeldzame fout in de opstartprocedure. De changelog bevat alle informatie van de huidige en eerdere firmware updates. De update wordt spoedig beschikbaar via de Homematic IP app. Voor gebruikers van de CCU3 wordt de update zichtbaar via de Homepage van de WebUI.
27-03-2024

De firmware van de Homematic IP inbouw dimmer module is bijgewerkt naar versie 2.2.4. Deze update bevat een nieuwe functie voor beter aansturen en instellen van LED-lampen en bevat een bugfix voor een zeldzame fout in de opstartprocedure. De changelog bevat alle informatie van de huidige en eerdere firmware updates. De update wordt spoedig beschikbaar via de Homematic IP app. Voor gebruikers van de CCU3 wordt de update zichtbaar via de Homepage van de WebUI.
27-03-2024

De firmware van de Homematic IP stekkerdimmer is bijgewerkt naar versie 2.2.4. Deze update bevat een nieuwe functie voor beter aansturen en instellen van LED-lampen en bevat een bugfix voor een zeldzame fout in de opstartprocedure. De changelog bevat alle informatie van de huidige en eerdere firmware updates. De update wordt spoedig beschikbaar via de Homematic IP app. Voor gebruikers van de CCU3 wordt de update zichtbaar via de Homepage van de WebUI.
27-03-2024

De firmware van de Homematic IP Wired zonwering actor met 4 outputs is geüpdatet naar versie 1.10.18. Deze update bevat een bugfix voor een probleem waarbij configuratie parameters niet opgeslagen konden worden. De changelog bevat alle informatie van de huidige en eerdere firmware updates. De update wordt spoedig beschikbaar via de Homematic IP app, voor gebruikers van het Homematic IP Wired Access Point (HmIPW-DRAP). Voor gebruikers van de CCU3 wordt de update zichtbaar via de Homepage van de WebUI.
03-03-2024

Tijdens de Light + Building 2024 geeft de Duitse fabrikant eQ-3 een vooruitblik op de talrijke vernieuwingen die in de komende maanden zullen worden uitgebracht voor zijn Smart Home-systeem Homematic IP. Naast verschillende slimme apparaten worden een nieuwe centrale, een herziene app en de integratie van DoorBird video deurstations gepresenteerd.
03-03-2024

Tijdens de Light + Building presenteert eQ-3 de Homematic IP Home Control Unit - de krachtige Smart Home-centrale van de nieuwste generatie. De Home Control Unit wordt in de herfst van 2024 op de markt gebracht en scoort met maximale flexibiliteit door middel van online en offline werking, plug-in-functionaliteit en een handige app-besturing. Dankzij de EEBUS-interface zal de centrale in de toekomst het energiemonitoring en -beheer in het slimme huis overnemen.
13-02-2024

De firmware van het Homematic IP Wired Access Point is geüpdatet naar versie 3.0.20. Deze update bevat een bugfix voor een probleem waarbij de voeding naar de bus soms uitgeschakeld werd bij een update. De changelog bevat alle informatie van de huidige en eerdere firmware updates. De update wordt spoedig beschikbaar via de Homematic IP app, voor gebruikers van het Homematic IP Wired Access Point (HmIPW-DRAP). Voor gebruikers van de CCU3 wordt de update zichtbaar via de Homepage van de WebUI.
13-02-2024

De firmware van het Homematic IP Access Point is geüpdatet naar versie 3.0.18. Deze update bevat twee bugfixes: een voor een probleem met blauw knipperen van de status-LED, en een voor het onderbreken van een update na het downloaden van de bootloader. De changelog bevat alle informatie van de huidige en eerdere firmware updates. De update wordt spoedig beschikbaar via de Homematic IP app. Voor gebruikers van de CCU3 wordt de update zichtbaar via de Homepage van de WebUI.
18-01-2024

De firmware van de Homematic IP stekkerschakelaar 3000 Watt is geüpdatet naar versie 2.24.2. Deze update bevat een bugfix voor een mogelijk probleem in de veiligheids-uitschakelfunctie in geval van te hoge stroom. De changelog bevat alle informatie van de huidige en eerdere firmware updates. De update wordt spoedig beschikbaar via de Homematic IP app, voor gebruikers van het Homematic IP Access Point. Voor gebruikers van de CCU3 wordt de update zichtbaar via de Homepage van de WebUI.
18-01-2024

De firmware van de Homematic IP jaloezie en lamellen schakelaar voor merk-wipvlak is geüpdatet naar versie 1.10.16. Deze update bevat een bugfix voor een probleem in de veiligheids-uitschakelfunctie in geval van nood. De changelog bevat alle informatie van de huidige en eerdere firmware updates. De update wordt spoedig beschikbaar via de Homematic IP app, voor gebruikers van het Homematic IP Access Point. Voor gebruikers van de CCU3 wordt de update zichtbaar via de Homepage van de WebUI.
18-01-2024

De firmware van de Homematic IP inbouw jaloezie en lamellen schakel module is geüpdatet naar versie 1.10.16. Deze update bevat een bugfix voor een probleem in de veiligheids-uitschakelfunctie in geval van nood. De changelog bevat alle informatie van de huidige en eerdere firmware updates. De update wordt spoedig beschikbaar via de Homematic IP app, voor gebruikers van het Homematic IP Access Point. Voor gebruikers van de CCU3 wordt de update zichtbaar via de Homepage van de WebUI.
18-01-2024

De firmware van de Homematic IP inbouw rolluik en zonwering schakel module is geüpdatet naar versie 1.10.16. Deze update bevat een bugfix voor een probleem in de veiligheids-uitschakelfunctie in geval van nood. De changelog bevat alle informatie van de huidige en eerdere firmware updates. De update wordt spoedig beschikbaar via de Homematic IP app, voor gebruikers van het Homematic IP Access Point. Voor gebruikers van de CCU3 wordt de update zichtbaar via de Homepage van de WebUI.
18-01-2024

De firmware van de Homematic IP garagepoort drukknop is geüpdatet naar versie 1.0.4. Deze update bevat verbeteringen en optimalisaties in de firmware-code, er zijn geen functies toegevoegd of bugs gefixed. De changelog bevat alle informatie van de huidige en eerdere firmware updates. De update wordt spoedig beschikbaar via de Homematic IP app, voor gebruikers van het Homematic IP Access Point. Voor gebruikers van de CCU3 wordt de update zichtbaar via de Homepage van de WebUI.
18-01-2024

De firmware van de Homematic IP schakelaar voor merk-wipvlak is geüpdatet naar versie 1.18.24. Deze update bevat een bugfix voor een probleem in de veiligheids-uitschakelfunctie in geval van nood. De changelog bevat alle informatie van de huidige en eerdere firmware updates. De update wordt spoedig beschikbaar via de Homematic IP app, voor gebruikers van het Homematic IP Access Point. Voor gebruikers van de CCU3 wordt de update zichtbaar via de Homepage van de WebUI.
18-01-2024

De firmware van de Homematic IP stekkerschakelaar 3000 Watt is geüpdatet naar versie 2.24.2. Deze update bevat een bugfix voor een probleem met de interne klok. De changelog bevat alle informatie van de huidige en eerdere firmware updates. De update wordt spoedig beschikbaar via de Homematic IP app, voor gebruikers van het Homematic IP Access Point. Voor gebruikers van de CCU3 wordt de update zichtbaar via de Homepage van de WebUI.
01-12-2023

De firmware van de Homematic IP LED controller RGBW is geüpdatet naar versie 1.0.62. Deze update bevat vier bugfixes voor effecten, statusinfo en kleurinstellingen. De changelog bevat alle informatie van de huidige en eerdere firmware updates. De update wordt spoedig beschikbaar via de Homematic IP app, voor gebruikers van het Homematic IP Access Point. Voor gebruikers van de CCU3 wordt de update zichtbaar via de Homepage van de WebUI.
01-12-2023

De firmware van de Homematic IP zonwering actor met 4 outputs en 8 inputs is geüpdatet naar versie 1.10.16. Deze update bevat een verbetering voor de foutoplossingsmodus als een drukknop voor de zonwering lang ingedrukt wordt. De changelog bevat alle informatie van de huidige en eerdere firmware updates. De update wordt spoedig beschikbaar via de Homematic IP app, voor gebruikers van het Homematic IP Access Point. Voor gebruikers van de CCU3 wordt de update zichtbaar via de Homepage van de WebUI.
01-12-2023

De firmware van de Homematic IP Wired input output module 6-voud is geüpdatet naar versie 1.2.10. Deze update bevat verbeteringen en optimalisaties in de firmware-code, er zijn geen functies toegevoegd of bugs gefixed. De changelog bevat alle informatie van de huidige en eerdere firmware updates. De update wordt spoedig beschikbaar via de Homematic IP app, voor gebruikers van het Homematic IP Wired Access Point (HmIPW-DRAP). Voor gebruikers van de CCU3 wordt de update zichtbaar via de Homepage van de WebUI.
24-11-2023

De firmware van de Homematic IP draadloze dimactor met 3 outputs en 3 inputs is geüpdatet naar versie 1.4.8. Deze update bevat code optimalisaties om het geheugen efficiënter te gebruiken. Er zijn geen bugfixes gedaan of functies toegevoegd. De changelog bevat alle informatie van de huidige en eerdere firmware updates. De update wordt spoedig beschikbaar via de Homematic IP app, voor gebruikers van het Homematic IP Access Point. Voor gebruikers van de CCU3 wordt de update zichtbaar via de Homepage van de WebUI.
24-11-2023

De firmware van de Homematic IP draadloze drukknop met 2 knoppen is geüpdatet naar versie 2.2.14. Deze update bevat code optimalisaties om het geheugen efficiënter te gebruiken. Er zijn geen bugfixes gedaan of functies toegevoegd. De changelog bevat alle informatie van de huidige en eerdere firmware updates. De update wordt spoedig beschikbaar via de Homematic IP app, voor gebruikers van het Homematic IP Access Point. Voor gebruikers van de CCU3 wordt de update zichtbaar via de Homepage van de WebUI.
24-11-2023

De firmware van de Homematic IP temperatuur en luchtvochtigheid sensor buiten is geüpdatet naar versie 1.0.8. Deze update bevat code optimalisaties om het geheugen efficiënter te gebruiken. Er zijn geen bugfixes gedaan of functies toegevoegd. De changelog bevat alle informatie van de huidige en eerdere firmware updates. De update wordt spoedig beschikbaar via de Homematic IP app, voor gebruikers van het Homematic IP Access Point. Voor gebruikers van de CCU3 wordt de update zichtbaar via de Homepage van de WebUI.
24-11-2023

De firmware van de Homematic IP raam- en deursensor inbouw is geüpdatet naar versie 1.18.10. Deze update bevat een bugfix die het stroomverbruik omlaag brengt als de sampling tijd meer dan 2 seconden is, zodat de batterijen langer meegaan en het langer duurt voordat de batterijen leeg raken. De changelog bevat alle informatie van de huidige en eerdere firmware updates. De update wordt spoedig beschikbaar via de Homematic IP app, voor gebruikers van het Homematic IP Access Point. Voor gebruikers van de CCU3 wordt de update zichtbaar via de Homepage van de WebUI.
24-11-2023

De firmware van de Homematic IP doorgangsmelder met richtingdetectie is geüpdatet naar versie 1.2.12. Deze update bevat een bugfix voor een onjuiste "acknowledge" van een partner waarmee een directe koppeling tot stand gebracht werd. De changelog bevat alle informatie van de huidige en eerdere firmware updates. De update wordt spoedig beschikbaar via de Homematic IP app, voor gebruikers van het Homematic IP Access Point. Voor gebruikers van de CCU3 wordt de update zichtbaar via de Homepage van de WebUI.
04-11-2023

De firmware van de Homematic IP slimme thermostaatknop EVO is geüpdatet naar versie 1.4.6. Deze update bevat een bugfix voor een onjuist getoonde "batterij bijna leeg" status bij een geactiveerde motor of een geactiveerd display. De changelog bevat alle informatie van de huidige en eerdere firmware updates. De update wordt spoedig beschikbaar via de Homematic IP app, voor gebruikers van het Homematic IP Access Point. Voor gebruikers van de CCU3 wordt de update zichtbaar via de Homepage van de WebUI.
19-09-2023

De Homematic IP slimme thermostaatknop Evo is als beste getest en is de winnaar van het 2023 marktonderzoek van de duitse Stiftung Warentest, een Duitse consumentenorganisatie zonder winstoogmerk.

De temperatuurregeling is zeer goed en de thermostaatknop is zeer eenvoudig te bedienen: De slimme thermostaatknop Evo heeft de strenge examinatoren van Stiftung Warentest volledig overtuigd en mag zich de beste slimme thermostaatknop op de markt noemen. In het onderzoek deden concurrerende slimme thermostaatknoppen van o.a. Tado, Netatmo, Danfoss, Bosch en Somfy mee.
07-09-2023

De firmware van de Homematic IP Wired drukknop met 2 knoppen is geüpdatet naar versie 2.2.14. Deze update bevat verbeteringen en optimalisaties in de firmware-code, er zijn geen functies toegevoegd of bugs gefixed. De changelog bevat alle informatie van de huidige en eerdere firmware updates. De update wordt spoedig beschikbaar via de Homematic IP app, voor gebruikers van het Homematic IP Wired Access Point (HmIPW-DRAP). Voor gebruikers van de CCU3 wordt de update zichtbaar via de Homepage van de WebUI.
07-09-2023

De firmware van de Homematic IP rolluik en zonwering schakelaar voor merk-wipvlak is geüpdatet naar versie 1.10.16. Deze update bevat in totaal 6 bugfixes en 7 verdere verbeteringen, variërend van verbeteringen in statusinfo en verbeteren van de timing van een lange knopdruk tot veranderen van een externe oscillator naar de interne oscillator. De changelog bevat alle informatie van de huidige en eerdere firmware updates. De update wordt spoedig beschikbaar via de Homematic IP app, voor gebruikers van het Homematic IP Access Point. Voor gebruikers van de CCU3 wordt de update zichtbaar via de Homepage van de WebUI.
07-09-2023

De firmware van Homematic IP bewegingsmelder buiten zwart is geüpdatet naar versie 3.6.72. Deze update bevat drie verbeteringen: de helderheidsmeting werkt nu met calibratie waarden, de status van beweging is beter gesynchroniseerd en het verzend- en ontvanggedrag is geoptimaliseerd. De changelog bevat alle informatie van de huidige en eerdere firmware updates. De update wordt spoedig beschikbaar via de Homematic IP app, voor gebruikers van het Homematic IP Access Point. Voor gebruikers van de CCU3 wordt de update zichtbaar via de Homepage van de WebUI.
07-09-2023

De firmware van Homematic IP bewegingsmelder buiten zwart is geüpdatet naar versie 3.6.72. Deze update bevat drie verbeteringen: de helderheidsmeting werkt nu met calibratie waarden, de status van beweging is beter gesynchroniseerd en het verzend- en ontvanggedrag is geoptimaliseerd. De changelog bevat alle informatie van de huidige en eerdere firmware updates. De update wordt spoedig beschikbaar via de Homematic IP app, voor gebruikers van het Homematic IP Access Point. Voor gebruikers van de CCU3 wordt de update zichtbaar via de Homepage van de WebUI.
07-09-2023

De firmware van Homematic IP bewegingsmelder buiten wit is geüpdatet naar versie 3.6.72. Deze update bevat drie verbeteringen: de helderheidsmeting werkt nu met calibratie waarden, de status van beweging is beter gesynchroniseerd en het verzend- en ontvanggedrag is geoptimaliseerd. De changelog bevat alle informatie van de huidige en eerdere firmware updates. De update wordt spoedig beschikbaar via de Homematic IP app, voor gebruikers van het Homematic IP Access Point. Voor gebruikers van de CCU3 wordt de update zichtbaar via de Homepage van de WebUI.
07-09-2023

De firmware van Homematic IP bewegingsmelder buiten wit is geüpdatet naar versie 3.6.72. Deze update bevat drie verbeteringen: de helderheidsmeting werkt nu met calibratie waarden, de status van beweging is beter gesynchroniseerd en het verzend- en ontvanggedrag is geoptimaliseerd. De changelog bevat alle informatie van de huidige en eerdere firmware updates. De update wordt spoedig beschikbaar via de Homematic IP app, voor gebruikers van het Homematic IP Access Point. Voor gebruikers van de CCU3 wordt de update zichtbaar via de Homepage van de WebUI.
31-08-2023

De firmware van het Homematic IP Access Point is geüpdatet naar versie 3.0.16. Deze update bevat twee bugfixes: een voor een probleem met multicast routing, en een voor een verkeerde LED indicatie na ontvangst van data van een lookup server. De changelog bevat alle informatie van de huidige en eerdere firmware updates. De update wordt spoedig beschikbaar via de Homematic IP app. Voor gebruikers van de CCU3 wordt de update zichtbaar via de Homepage van de WebUI.
30-08-2023

De firmware van de Homematic IP Wired dimactor met 3 kanalan is geüpdatet naar versie 2.0.6. Deze update bevat een bugfix voor een probleem waarbij de event counter verkeerd telde als er meerdere koppelingen tussen sensoren en actoren bestonden. De changelog bevat alle informatie van de huidige en eerdere firmware updates. De update wordt spoedig beschikbaar via de Homematic IP app, voor gebruikers van het Homematic IP Wired Access Point (HmIPW-DRAP). Voor gebruikers van de CCU3 wordt de update zichtbaar via de Homepage van de WebUI.
25-08-2023

Als onderdeel van de voortdurende ontwikkeling van Homematic IP zullen er in september 2023 verbeteringen aangebracht worden aan de Homematic IP Cloud. Zorg ervoor dat u de nieuwste versie van de Homematic IP App gebruikt met de versienummers 2.16.12 (Android) of 2.16.0 (iOS). Oudere app-versies worden binnenkort niet langer ondersteund!
01-08-2023

Elegant design voor modern wonen: De nieuwe zwarte producten van Homematic IP zijn elegante blikvangers in elk huis. De stijlvolle producten voor het 55 mm systeem zijn optimaal te integreren in afdek- en schakelmateriaal van talloze fabrikanten. Een speciaal productieproces zorgt voor een hoogwaardige duurzame uitstraling.
10-07-2023

De nieuwe Homematic IP Wired CO2-meter met display zorgt voor betere luchtkwaliteit in elk huis. Nauwkeurige bewaking van het CO2 -gehalte, de actuele temperatuur en de relatieve luchtvochtigheid maakt gerichte, energiebesparende ventilatie mogelijk.
05-07-2023

De firmware van de Homematic IP DALI controller is geüpdatet naar versie 1.4.8. Deze update bevat 6 bugfixes, variërend van het voorkomen van een mogelijke deadlock tot het verbeteren van het ramp-up en ramp-down dimgedrag. De changelog bevat alle informatie van de huidige en eerdere firmware updates. De update wordt spoedig beschikbaar via de Homematic IP app, voor gebruikers van het Homematic IP Access Point. Voor gebruikers van de CCU3 wordt de update zichtbaar via de Homepage van de WebUI.
05-07-2023

De firmware van de Homematic IP 0-10 Volt en 1-10 Volt controller / dimmer met schakelrelais is geüpdatet naar versie 1.4.12. Deze update bevat code optimalisaties om het geheugen efficiënter te gebruiken. Er zijn geen bugfixes gedaan of functies toegevoegd. De changelog bevat alle informatie van de huidige en eerdere firmware updates. De update wordt spoedig beschikbaar via de Homematic IP app, voor gebruikers van het Homematic IP Access Point. Voor gebruikers van de CCU3 wordt de update zichtbaar via de Homepage van de WebUI.
05-07-2023

De firmware van het Homematic IP weerstation pro is geüpdatet naar versie 1.2.6. Deze update bevat een bugfix voor een probleem waarbij de tijd- / duurteller niet steeg in omstandigheden met lage lichtsterkte. De changelog bevat alle informatie van de huidige en eerdere firmware updates. De update wordt spoedig beschikbaar via de Homematic IP app, voor gebruikers van het Homematic IP Access Point. Voor gebruikers van de CCU3 wordt de update zichtbaar via de Homepage van de WebUI.
05-07-2023

De firmware van het Homematic IP weerstation plus is geüpdatet naar versie 1.2.6. Deze update bevat een bugfix voor een probleem waarbij de tijd- / duurteller niet steeg in omstandigheden met lage lichtsterkte. De changelog bevat alle informatie van de huidige en eerdere firmware updates. De update wordt spoedig beschikbaar via de Homematic IP app, voor gebruikers van het Homematic IP Access Point. Voor gebruikers van de CCU3 wordt de update zichtbaar via de Homepage van de WebUI.
05-07-2023

De firmware van het Homematic IP weerstation basis is geüpdatet naar versie 1.2.6. Deze update bevat een bugfix voor een probleem waarbij de tijd- / duurteller niet steeg in omstandigheden met lage lichtsterkte. De changelog bevat alle informatie van de huidige en eerdere firmware updates. De update wordt spoedig beschikbaar via de Homematic IP app, voor gebruikers van het Homematic IP Access Point. Voor gebruikers van de CCU3 wordt de update zichtbaar via de Homepage van de WebUI.
05-07-2023

De firmware van de Homematic IP inbouw schakel module 1150 Watt is geüpdatet naar versie 1.24.6. Deze update bevat een nieuwe functie die het mogelijk maakt om het vermogensverbruik te loggen en in een grafiek te tonen. De changelog bevat alle informatie van de huidige en eerdere firmware updates. De update wordt spoedig beschikbaar via de Homematic IP app, voor gebruikers van het Homematic IP Access Point. Voor gebruikers van de CCU3 wordt de update zichtbaar via de Homepage van de WebUI.
05-07-2023

De firmware van de Homematic IP inbouw schakel module 2750 Watt is geüpdatet naar versie 1.24.6. Deze update bevat een nieuwe functie die het mogelijk maakt om het vermogensverbruik te loggen en in een grafiek te tonen. De changelog bevat alle informatie van de huidige en eerdere firmware updates. De update wordt spoedig beschikbaar via de Homematic IP app, voor gebruikers van het Homematic IP Access Point. Voor gebruikers van de CCU3 wordt de update zichtbaar via de Homepage van de WebUI.
04-06-2023

Met de nieuwste update voor de gratis Homematic IP-app kunnen gebruikers verschillende meetgegevens van hun Homematic IP Smart Home uitlezen en in duidelijke diagrammen weergeven, waaronder weergegevens, kamertemperaturen en schakeltoestanden van verschillende actoren. Er kunnen maximaal 20 datapunten worden geregistreerd en een jaar lang worden opgeslagen. Naast de weergave in de app is het ook mogelijk om de gegevens te exporteren. De app update heeft de versienummers 2.16.11 (Android) en 2.16.0 (iOS) en wordt stap voor stap met onmiddellijke ingang uitgerold.
05-05-2023

De firmware van de Homematic IP CO2 meter en sensor is geüpdatet naar versie 1.0.10. Deze update bevat een bugfix waarin de calibratie van de sensor, die op de achtergrond plaatsvindt, gecorrigeerd is. Naast deze bugfix zijn er ook code optimalisaties verwerkt om het geheugen efficiënter te gebruiken. De changelog bevat alle informatie van de huidige en eerdere firmware updates. De update wordt spoedig beschikbaar via de Homematic IP app, voor gebruikers van het Homematic IP Access Point. Voor gebruikers van de CCU3 wordt de update zichtbaar via de Homepage van de WebUI.
05-05-2023

De firmware van de Homematic IP thermostaat met ingebouwde voeding is geüpdatet naar versie 2.8.10. Deze update bevat een bugfix voor een zeldzaam probleem waarbij cyclische data telegrammen af en toe niet verstuurd werden. De changelog bevat alle informatie van de huidige en eerdere firmware updates. De update wordt spoedig beschikbaar via de Homematic IP app, voor gebruikers van het Homematic IP Access Point. Voor gebruikers van de CCU3 wordt de update zichtbaar via de Homepage van de WebUI.
02-05-2023

Volgens onderzoek van het onafhankelijke marktonderzoeksinstituut Berg Insight blijft eQ-3, de fabrikant van Homematic IP, de grootste aanbieder van complete huissystemen in Europa. Het bedrijf uit Leer in Duitsland is daarmee voor het negende jaar op rij marktleider in dit segment. Producten van de smart home-fabrikant worden in meer dan 3 miljoen huishoudens gebruikt. Veruit de meest succesvolle productlijn is Homematic IP.
21-04-2023

Homematic IP heeft opnieuw met groot succes de zware veiligheidscontrole van AV-Test doorstaan. Het Duitse smart home-systeem ontvangt de begeerde veiligheidscertificering, voor de zevende keer op rij, en krijgt "Secure" als testbeoordeling. In het testrapport bevestigen de experts niet alleen dat aan de hoogste veiligheidsnormen wordt voldaan, maar wijzen ze ook op het "uitstekende" gegevensbeschermingsconcept en de privacybescherming.
20-04-2023

De firmware van het Homematic IP Smart Lock elektrisch deurslot is geüpdatet naar versie 1.4.12. Deze update bevat code optimalisaties om het geheugen efficiënter te gebruiken. Er zijn geen bugfixes gedaan of functies toegevoegd. De changelog bevat alle informatie van de huidige en eerdere firmware updates. De update wordt spoedig beschikbaar via de Homematic IP app, voor gebruikers van het Homematic IP Wired Access Point (HmIPW-DRAP). Voor gebruikers van de CCU3 wordt de update zichtbaar via de Homepage van de WebUI.
20-04-2023

De firmware van de Homematic IP Wired drukknop voor merk-wipvlak is geüpdatet naar versie 2.2.14. Deze update bevat code optimalisaties om het geheugen efficiënter te gebruiken. Er zijn geen bugfixes gedaan of functies toegevoegd. De changelog bevat alle informatie van de huidige en eerdere firmware updates. De update wordt spoedig beschikbaar via de Homematic IP app, voor gebruikers van het Homematic IP Wired Access Point (HmIPW-DRAP). Voor gebruikers van de CCU3 wordt de update zichtbaar via de Homepage van de WebUI.
20-04-2023

De firmware van de Homematic IP Wired proportionele zoneregelaar is geüpdatet naar versie 1.4.8. Deze update bevat code optimalisaties om het geheugen efficiënter te gebruiken. Er zijn geen bugfixes gedaan of functies toegevoegd. De changelog bevat alle informatie van de huidige en eerdere firmware updates. De update wordt spoedig beschikbaar via de Homematic IP app, voor gebruikers van het Homematic IP Wired Access Point (HmIPW-DRAP). Voor gebruikers van de CCU3 wordt de update zichtbaar via de Homepage van de WebUI.
20-04-2023

De firmware van de Homematic IP regensensor is geüpdatet naar versie 1.0.20. Deze update bevat code optimalisaties om het geheugen efficiënter te gebruiken. Er zijn geen bugfixes gedaan of functies toegevoegd. De changelog bevat alle informatie van de huidige en eerdere firmware updates. De update wordt spoedig beschikbaar via de Homematic IP app, voor gebruikers van het Homematic IP Access Point. Voor gebruikers van de CCU3 wordt de update zichtbaar via de Homepage van de WebUI.
20-04-2023

De firmware van de Homematic IP Wired temperatuur sensor met display is geüpdatet naar versie 2.8.10. Deze update bevat een bugfix voor een zeldzaam probleem waarbij cyclische data telegrammen af en toe niet verstuurd werden. De changelog bevat alle informatie van de huidige en eerdere firmware updates. De update wordt spoedig beschikbaar via de Homematic IP app, voor gebruikers van het Homematic IP Wired Access Point (HmIPW-DRAP). Voor gebruikers van de CCU3 wordt de update zichtbaar via de Homepage van de WebUI.
20-04-2023

De firmware van de Homematic IP Wired temperatuur sensor is geüpdatet naar versie 2.8.10. Deze update bevat een bugfix voor een zeldzaam probleem waarbij cyclische data telegrammen af en toe niet verstuurd werden. De changelog bevat alle informatie van de huidige en eerdere firmware updates. De update wordt spoedig beschikbaar via de Homematic IP app, voor gebruikers van het Homematic IP Wired Access Point (HmIPW-DRAP). Voor gebruikers van de CCU3 wordt de update zichtbaar via de Homepage van de WebUI.
20-04-2023

De firmware van de Homematic IP Wired thermostaat is geüpdatet naar versie 2.8.10. Deze update bevat een bugfix voor een zeldzaam probleem waarbij cyclische data telegrammen af en toe niet verstuurd werden. De changelog bevat alle informatie van de huidige en eerdere firmware updates. De update wordt spoedig beschikbaar via de Homematic IP app, voor gebruikers van het Homematic IP Wired Access Point (HmIPW-DRAP). Voor gebruikers van de CCU3 wordt de update zichtbaar via de Homepage van de WebUI.
20-04-2023

De firmware van de Homematic IP Wired schakelactor met 4 outputs is geüpdatet naar versie 1.2.6. Deze update bevat code optimalisaties om het geheugen efficiënter te gebruiken. Er zijn geen bugfixes gedaan of functies toegevoegd. De changelog bevat alle informatie van de huidige en eerdere firmware updates. De update wordt spoedig beschikbaar via de Homematic IP app, voor gebruikers van het Homematic IP Wired Access Point (HmIPW-DRAP). Voor gebruikers van de CCU3 wordt de update zichtbaar via de Homepage van de WebUI.
20-04-2023

De firmware van de Homematic IP Wired schakelactor met 8 outputs is geüpdatet naar versie 1.2.6. Deze update bevat code optimalisaties om het geheugen efficiënter te gebruiken. Er zijn geen bugfixes gedaan of functies toegevoegd. De changelog bevat alle informatie van de huidige en eerdere firmware updates. De update wordt spoedig beschikbaar via de Homematic IP app, voor gebruikers van het Homematic IP Wired Access Point (HmIPW-DRAP). Voor gebruikers van de CCU3 wordt de update zichtbaar via de Homepage van de WebUI.
20-04-2023

De firmware van de Homematic IP Wired zonwering actor met 4 outputs is geüpdatet naar versie 1.8.4. Deze update bevat code optimalisaties om het geheugen efficiënter te gebruiken. Er zijn geen bugfixes gedaan of functies toegevoegd. De changelog bevat alle informatie van de huidige en eerdere firmware updates. De update wordt spoedig beschikbaar via de Homematic IP app, voor gebruikers van het Homematic IP Wired Access Point (HmIPW-DRAP). Voor gebruikers van de CCU3 wordt de update zichtbaar via de Homepage van de WebUI.
20-04-2023

De firmware van de Homematic IP rolluik en zonwering schakelaar voor merk-wipvlak is geüpdatet naar versie 1.10.8. Deze update bevat in totaal 6 bugfixes en 7 verdere verbeteringen, variërend van verbeteringen in statusinfo en verbeteren van de timing van een lange knopdruk tot veranderen van een externe oscillator naar de interne oscillator. De changelog bevat alle informatie van de huidige en eerdere firmware updates. De update wordt spoedig beschikbaar via de Homematic IP app, voor gebruikers van het Homematic IP Access Point. Voor gebruikers van de CCU3 wordt de update zichtbaar via de Homepage van de WebUI.
20-04-2023

De firmware van de Homematic IP input module inbouw zesvoudig is geüpdatet naar versie 1.0.18. Deze update bevat code optimalisaties om het geheugen efficiënter te gebruiken. Er zijn geen bugfixes gedaan of functies toegevoegd. De changelog bevat alle informatie van de huidige en eerdere firmware updates. De update wordt spoedig beschikbaar via de Homematic IP app, voor gebruikers van het Homematic IP Access Point. Voor gebruikers van de CCU3 wordt de update zichtbaar via de Homepage van de WebUI.
20-04-2023

De firmware van de Homematic IP sirene voor buiten is geüpdatet naar versie 1.0.8. Deze update bevat code optimalisaties om het geheugen efficiënter te gebruiken. Er zijn geen bugfixes gedaan of functies toegevoegd. De changelog bevat alle informatie van de huidige en eerdere firmware updates. De update wordt spoedig beschikbaar via de Homematic IP app, voor gebruikers van het Homematic IP Access Point. Voor gebruikers van de CCU3 wordt de update zichtbaar via de Homepage van de WebUI.
20-04-2023

De firmware van de Homematic IP water- en vochtsensor is geüpdatet naar versie 1.0.4. Deze update bevat code optimalisaties om het geheugen efficiënter te gebruiken. Er zijn geen bugfixes gedaan of functies toegevoegd. De changelog bevat alle informatie van de huidige en eerdere firmware updates. De update wordt spoedig beschikbaar via de Homematic IP app, voor gebruikers van het Homematic IP Access Point. Voor gebruikers van de CCU3 wordt de update zichtbaar via de Homepage van de WebUI.
20-04-2023

De firmware van de Homematic IP raamgreep sensor is geüpdatet naar versie 1.2.12. Deze update bevat code optimalisaties om het geheugen efficiënter te gebruiken. Er zijn geen bugfixes gedaan of functies toegevoegd. De changelog bevat alle informatie van de huidige en eerdere firmware updates. De update wordt spoedig beschikbaar via de Homematic IP app, voor gebruikers van het Homematic IP Access Point. Voor gebruikers van de CCU3 wordt de update zichtbaar via de Homepage van de WebUI.
20-04-2023

De firmware van de Homematic IP raam- en deursensor plus is geüpdatet naar versie 1.18.10. Deze update bevat een bugfix die het stroomverbruik omlaag brengt als de sampling tijd meer dan 2 seconden is, zodat de batterijen langer meegaan en het langer duurt voordat de batterijen leeg raken. De changelog bevat alle informatie van de huidige en eerdere firmware updates. De update wordt spoedig beschikbaar via de Homematic IP app, voor gebruikers van het Homematic IP Access Point. Voor gebruikers van de CCU3 wordt de update zichtbaar via de Homepage van de WebUI.
20-04-2023

De firmware van de Homematic IP raam- en deursensor is geüpdatet naar versie 1.18.10. Deze update bevat code optimalisaties om het geheugen efficiënter te gebruiken. Er zijn geen bugfixes gedaan of functies toegevoegd. De changelog bevat alle informatie van de huidige en eerdere firmware updates. De update wordt spoedig beschikbaar via de Homematic IP app, voor gebruikers van het Homematic IP Access Point. Voor gebruikers van de CCU3 wordt de update zichtbaar via de Homepage van de WebUI.
20-04-2023

De firmware van de Homematic IP proportionele zoneregelaar is geüpdatet naar versie 1.4.8. Deze update bevat code optimalisaties om het geheugen efficiënter te gebruiken. Er zijn geen bugfixes gedaan of functies toegevoegd. De changelog bevat alle informatie van de huidige en eerdere firmware updates. De update wordt spoedig beschikbaar via de Homematic IP app, voor gebruikers van het Homematic IP Access Point. Voor gebruikers van de CCU3 wordt de update zichtbaar via de Homepage van de WebUI.
20-04-2023

De firmware van de Homematic IP temperatuur sensor is geüpdatet naar versie 2.8.10. Deze update bevat code optimalisaties om het geheugen efficiënter te gebruiken. Er zijn geen bugfixes gedaan of functies toegevoegd. De changelog bevat alle informatie van de huidige en eerdere firmware updates. De update wordt spoedig beschikbaar via de Homematic IP app, voor gebruikers van het Homematic IP Access Point. Voor gebruikers van de CCU3 wordt de update zichtbaar via de Homepage van de WebUI.
20-04-2023

De firmware van de Homematic IP temperatuur sensor met display is geüpdatet naar versie 2.8.10. Deze update bevat een bugfix voor een zeldzaam probleem waarbij cyclische data telegrammen af en toe niet verstuurd werden. De changelog bevat alle informatie van de huidige en eerdere firmware updates. De update wordt spoedig beschikbaar via de Homematic IP app, voor gebruikers van het Homematic IP Access Point. Voor gebruikers van de CCU3 wordt de update zichtbaar via de Homepage van de WebUI.
20-04-2023

De firmware van de Homematic IP thermostaat met ingebouwde voeding - 24V is geüpdatet naar versie 2.8.10. Deze update bevat een bugfix voor een zeldzaam probleem waarbij cyclische data telegrammen af en toe niet verstuurd werden. De changelog bevat alle informatie van de huidige en eerdere firmware updates. De update wordt spoedig beschikbaar via de Homematic IP app, voor gebruikers van het Homematic IP Access Point. Voor gebruikers van de CCU3 wordt de update zichtbaar via de Homepage van de WebUI.
20-04-2023

De firmware van de Homematic IP thermostaat is geüpdatet naar versie 2.8.10. Deze update bevat een bugfix voor een zeldzaam probleem waarbij cyclische data telegrammen af en toe niet verstuurd werden. De changelog bevat alle informatie van de huidige en eerdere firmware updates. De update wordt spoedig beschikbaar via de Homematic IP app, voor gebruikers van het Homematic IP Access Point. Voor gebruikers van de CCU3 wordt de update zichtbaar via de Homepage van de WebUI.
28-03-2023

Chique, elegant en smart: de Homematic IP Wired Touchdisplay en de Homematic IP Wired Touchdisplay Plus maken de bediening van het slimme huis comfortabeler en eleganter dan ooit.
23-03-2023

Homematic IP breidt het gebied van slimme verlichtingsbesturing verder uit: De Homematic IP DALI Gateway maakt DALI armaturen onderdeel van het Homematic IP smart home systeem. Tot 32 armaturen kunnen intelligent worden bestuurd, gedimd en geautomatiseerd in 16 verlichtingsgroepen. Functies zoals 'dynamisch daglicht' en 'Dim2Warm' verhogen het gevoel van welzijn.
21-03-2023

Met de Homematic IP LED Controller - RGBW kan de verlichting thuis naar eigen wens worden aangepast: Gezellige lichtscènes, spannende kleurveranderingen of licht dat zich automatisch aanpast aan het tijdstip van de dag - alles is mogelijk. Flexibele aansluitmogelijkheden maken het gebruik van eenkleurige, meerkleurige of Tunable White LED-strips mogelijk. Lichtprofielen en praktische groeps- en automatiseringsfuncties maken LED-verlichting tot een essentieel onderdeel van het Smart Home.
14-03-2023

De nieuwste Homematic IP app update met versienummers 2.15.18 (Android) en 2.15.0 (iOS) maakt de integratie van maximaal tien Philips Hue lampen in een Homematic IP installatie mogelijk. Daarnaast is het uitwisselen van apparaten met meerdere kanalen nu kinderlijk eenvoudig en is er een praktische zoekfunctie toegevoegd aan het apparatenoverzicht. De update voor de gratis Homematic IP app wordt stap voor stap uitgerold via de app stores.
18-02-2023

De firmware van de Homematic IP Smart lock keypad is geüpdatet naar versie 1.0.12. Deze update bevat een bugfix die de keyboardverlichting weer correct inschakelt zodra je in de buurt van de nabijheidssensor komt. De changelog bevat alle informatie van de huidige en eerdere firmware updates. De update wordt spoedig beschikbaar via de Homematic IP app, voor gebruikers van het Homematic IP Access Point. Voor gebruikers van de CCU3 wordt de update zichtbaar via de Homepage van de WebUI.
09-02-2023

De firmware van de Homematic IP raam- en deursensor plus is geüpdatet naar versie 1.18.10. Deze update bevat een bugfix die het stroomverbruik omlaag brengt als de behuizing van de sensor geopend is, zodat de batterijen langer meegaan en het langer duurt voordat de batterijen leeg raken. De changelog bevat alle informatie van de huidige en eerdere firmware updates. De update wordt spoedig beschikbaar via de Homematic IP app, voor gebruikers van het Homematic IP Access Point. Voor gebruikers van de CCU3 wordt de update zichtbaar via de Homepage van de WebUI.
09-02-2023

De firmware van de Homematic IP raam- en deursensor is geüpdatet naar versie 1.18.6. Deze update bevat een bugfix die het stroomverbruik omlaag brengt als de behuizing van de sensor geopend is, zodat de batterijen langer meegaan en het langer duurt voordat de batterijen leeg raken. De changelog bevat alle informatie van de huidige en eerdere firmware updates. De update wordt spoedig beschikbaar via de Homematic IP app, voor gebruikers van het Homematic IP Access Point. Voor gebruikers van de CCU3 wordt de update zichtbaar via de Homepage van de WebUI.
23-01-2023

Met de nieuwe Homematic IP kantel en trilling sensor is het mogelijk om trillingen en bewegingen te "voelen" en vervolgens acties hierop uit te voeren. De sensor kan bijvoorbeeld het licht inschakelen zodra je op een traptrede stapt of de sirene inschakelen en een push bericht sturen als er ingebroken wordt via een raam of deur. De kantel en trilling sensor kan gebruikt worden als slim alternatief voor een klassieke bewegingsmelder.
02-12-2022

De firmware van de Homematic IP bewegingsmelder is geüpdatet naar versie 3.2.28. Deze update bevat een bugfix die de berekeningen en instellingen van de lichtsterkte / helderheidsfilter juist implementeert. Voorheen werd, ongeacht de gekozen lichtsterkte instelling, telkens de laatste meetwaarde van de lichtsterkte gebruikt. De changelog bevat alle informatie van de huidige en eerdere firmware updates. De update wordt spoedig beschikbaar via de Homematic IP app, voor gebruikers van het Homematic IP Access Point. Voor gebruikers van de CCU3 wordt de update zichtbaar via de Homepage van de WebUI.
01-12-2022

De raam- en seursensoren zijn vernieuwd. De interne elektronica is gemoderniseerd waardoor de sensoren nu twee keer zo lang werken op een set batterijen. De optische raam- en deursensor met één batterij is de HmIP-SWDO-2. Deze werkt 2 jaar op één batterij. De raam- en deursensor plus HmIP-SWDO-PL-2 is qua werking volledig gelijk aan de HmIP-SWDO-2, maar werkt met twee batterijen en heeft zodoende een batterijlevensduur van 4 jaar.
30-11-2022

De firmware van de Homematic IP slimme thermostaatknop EVO is geüpdatet naar versie 1.2.0. Deze update bevat een bugfix die, als de thermostaatknop in handmatige / manual modus staat, de verlaagde temperatuur correct instelt zodra het raam of een deur open gaat (signaal afkomstig van een raam- en deursensor). De changelog bevat alle informatie van de huidige en eerdere firmware updates. De update wordt spoedig beschikbaar via de Homematic IP app, voor gebruikers van het Homematic IP Access Point. Voor gebruikers van de CCU3 wordt de update zichtbaar via de Homepage van de WebUI.
23-11-2022

Homematic IP is een van de toonaangevende allround oplossingen voor het slimme huis, Philips Hue is waarschijnlijk het bekendste slimme verlichtingssysteem - nu kunnen gebruikers van Homematic IP de slimme lampen gemakkelijk in hun huis gebruiken. In de nieuwe versies 2.14.0 (iOS) en 2.14.6 (Android) maakt de Homematic IP app de integratie van Philips Hue lampen in een Homematic IP installatie mogelijk. De update voor de gratis Homematic IP app wordt gefaseerd en met onmiddellijke ingang uitgerold.
14-11-2022

Het duitse keuringsinstituut VDE heeft Homematic IP voor de 6e keer op rij gecertificeerd. Homematic IP is het eerste smart home-systeem dat voor de zesde keer op rij gecertificeerd is voor dataverwerking, IT- en hardwarebeveiliging. De encryptie van de apparaatcommunicatie en het algeheel ontbreken van onnodig verzamelen van persoonsgegevens hebben het testpanel opnieuw kunnen overtuigen.
03-11-2022

De firmware van het Homematic IP Wired Access Point is geüpdatet naar versie 2.4.28. Deze update bevat twee bugfixes: een voor antwoorden van de Homematic IP cloud servers aan het Wired Access Point die per abuis verloren gingen, en een voor te lange frames van het Access Point aan de Homematic IP cloud servers. De changelog bevat alle informatie van de huidige en eerdere firmware updates. De update wordt spoedig beschikbaar via de Homematic IP app, voor gebruikers van het Homematic IP Wired Access Point (HmIPW-DRAP). Voor gebruikers van de CCU3 wordt de update zichtbaar via de Homepage van de WebUI.
03-11-2022

De firmware van het Homematic IP Access Point is geüpdatet naar versie 2.4.28. Deze update bevat twee bugfixes: een voor antwoorden van de Homematic IP cloud servers aan het Wired Access Point die per abuis verloren gingen, en een voor te lange frames van het Access Point aan de Homematic IP cloud servers. De changelog bevat alle informatie van de huidige en eerdere firmware updates. De update wordt spoedig beschikbaar via de Homematic IP app. Voor gebruikers van de CCU3 wordt de update zichtbaar via de Homepage van de WebUI.
01-11-2022

De draadloze Homematic IP thermostaat is vernieuwd. De nieuwe Homematic IP thermostaat HmIP-WTH-1 vervangt de oorspronkelijke thermostaat HmIP-WTH-2. De oorspronkelijke thermostaat WTH-2 is niet langer leverbaar door chiptekorten, als gevolg van de pandemie en de crisissituatie ten oosten van Europa. Alle functies van de oorspronkelijke WTH-2 blijven behouden in de WTH-1, met uitzondering van direct pairing. Deze functie is niet langer beschikbaar in de WTH-1.
20-10-2022

De firmware van de Homematic IP integreerbare bewegingsmelder is geüpdatet naar versie 1.2.4. Deze update bevat een bugfix voor het state reset kanaal, waarbij voorheen geen instellingen voor lange termijn ondersteund werden. De changelog bevat alle informatie van de huidige en eerdere firmware updates. De update wordt spoedig beschikbaar via de Homematic IP app, voor gebruikers van het Homematic IP Access Point. Voor gebruikers van de CCU3 wordt de update zichtbaar via de Homepage van de WebUI.
20-10-2022

De firmware van de Homematic IP draadloze drukknop met 6 knoppen is geüpdate naar versie 2.2.14. Deze update bevat verbeteringen en optimalisaties in de firmware-code, er zijn geen functies toegevoegd of bugs gefixed. De changelog bevat alle informatie van de huidige en eerdere firmware updates. De update wordt spoedig beschikbaar via de Homematic IP app, voor gebruikers van het Homematic IP Access Point. Voor gebruikers van de CCU3 wordt de update zichtbaar via de Homepage van de WebUI.
20-10-2022

De firmware van de Homematic IP sirene is geüpdatet naar versie 1.4.4. Deze update bevat verbeteringen en optimalisaties in de firmware-code, er zijn geen functies toegevoegd of bugs gefixed. De changelog bevat alle informatie van de huidige en eerdere firmware updates. De update wordt spoedig beschikbaar via de Homematic IP app, voor gebruikers van het Homematic IP Access Point. Voor gebruikers van de CCU3 wordt de update zichtbaar via de Homepage van de WebUI.
20-10-2022

De firmware van de Homematic IP zoneregelaar met 10 kanalen, geschikt voor 230V thermische motoren, is geüpdatet naar versie 2.2.6. Deze update bevat een bugfix die een probleem met de Multi IO box / warmtepomp module HmIP-MIOB oplost, waarbij als het dauwpunt bereikt werd, de thermostaten de juiste informatie toegezonden kregen vanuit de HmIP-FAL230-C10, maar de HmIP-MIOB deze informatie niet kreeg en zodoende niet schakelde. De changelog bevat alle informatie van de huidige en eerdere firmware updates. De update wordt spoedig beschikbaar via de Homematic IP app, voor gebruikers van het Homematic IP Access Point. Voor gebruikers van de CCU3 wordt de update zichtbaar via de Homepage van de WebUI.
20-10-2022

De firmware van de Homematic IP zoneregelaar met 6 kanalen, geschikt voor 230V thermische motoren, is geüpdatet naar versie 2.2.6. Deze update bevat een bugfix die een probleem met de Multi IO box / warmtepomp module HmIP-MIOB oplost, waarbij als het dauwpunt bereikt werd, de thermostaten de juiste informatie toegezonden kregen vanuit de HmIP-FAL230-C6, maar de HmIP-MIOB deze informatie niet kreeg en zodoende niet schakelde. De changelog bevat alle informatie van de huidige en eerdere firmware updates. De update wordt spoedig beschikbaar via de Homematic IP app, voor gebruikers van het Homematic IP Access Point. Voor gebruikers van de CCU3 wordt de update zichtbaar via de Homepage van de WebUI.
18-10-2022

In de nieuwe versie van de Homematic IP app is het aanleer- en configuratieproces van nieuwe Homematic IP apparaten verbeterd en uitgebreid. Het geoptimaliseerde aanleerproces en vele nieuwe functies voor Homematic IP-apparaten maken deel uit van de Homematic IP-app update met versienummer 2.13.0 (iOS) en 2.13.18 (Android), die vanaf vandaag stap voor stap wordt uitgerold via de app stores.
21-09-2022

De firmware van de Homematic IP Wired dimactor met 3 kanalan is geüpdatet naar versie 1.4.8. Deze update bevat verbeteringen en optimalisaties in de firmware-code, er zijn geen functies toegevoegd of bugs gefixed. De changelog bevat alle informatie van de huidige en eerdere firmware updates. De update wordt spoedig beschikbaar via de Homematic IP app, voor gebruikers van het Homematic IP Wired Access Point (HmIPW-DRAP). Voor gebruikers van de CCU3 wordt de update zichtbaar via de Homepage van de WebUI.
21-09-2022

De firmware van de Homematic IP zoneregelaar met 10 kanalen, geschikt voor 24V thermische motoren, is geüpdatet naar versie 2.2.6. Deze update bevat een bugfix die een probleem met de Multi IO box / warmtepomp module HmIP-MIOB oplost, waarbij als het dauwpunt bereikt werd, de thermostaten de juiste informatie toegezonden kregen vanuit de HmIP-FAL24-C10, maar de HmIP-MIOB deze informatie niet kreeg en zodoende niet schakelde. De changelog bevat alle informatie van de huidige en eerdere firmware updates. De update wordt spoedig beschikbaar via de Homematic IP app, voor gebruikers van het Homematic IP Access Point. Voor gebruikers van de CCU3 wordt de update zichtbaar via de Homepage van de WebUI.
21-09-2022

De firmware van de Homematic IP zoneregelaar met 6 kanalen, geschikt voor 24V thermische motoren, is geüpdatet naar versie 2.2.6. Deze update bevat een bugfix die een probleem met de Multi IO box / warmtepomp module HmIP-MIOB oplost, waarbij als het dauwpunt bereikt werd, de thermostaten de juiste informatie toegezonden kregen vanuit de HmIP-FAL24-C6, maar de HmIP-MIOB deze informatie niet kreeg en zodoende niet schakelde. De changelog bevat alle informatie van de huidige en eerdere firmware updates. De update wordt spoedig beschikbaar via de Homematic IP app, voor gebruikers van het Homematic IP Access Point. Voor gebruikers van de CCU3 wordt de update zichtbaar via de Homepage van de WebUI.
01-09-2022

Met de bijzonder lange batterijduur van gemiddeld 7 jaar en minimaal 5 jaar bij normaal gebruik in particuliere huishoudens, opent de nieuwe Homematic IP slimme thermostaatknop compact plus een nieuwe productcategorie. In combinatie met de vandalismebestendige behuizing en demontagebeveiliging is de slimme thermostaatknop compact plus specifiek ontwikkeld voor de hoge eisen van de woning- en bouwsector. Echter ook voor particulier gebruik is de thermostaatknop bijzonder geschikt. De Homematic IP slimme thermostaatknop compact plus is naar verwachting vanaf Q3 2023 verkrijgbaar.
05-08-2022

De firmware van de Homematic IP draadloze drukknop met 2 knoppen is geüpdatet naar versie 1.18.0. Deze update bevat een bugfix voor de reset naar fabrieksinstellingen. Deze duurde te lang. Een nieuwe functie in deze update is de mogelijkheid om het alarm systeem te de-activeren, ook als het Homematic IP systeem niet online is of de Homematic IP cloud servers offline zijn. De changelog bevat alle informatie van de huidige en eerdere firmware updates. De update wordt spoedig beschikbaar via de Homematic IP app, voor gebruikers van het Homematic IP Access Point. Voor gebruikers van de CCU3 wordt de update zichtbaar via de Homepage van de WebUI.
05-08-2022

De firmware van de Homematic IP inbouw schakel module met input 3200 Watt is geüpdatet naar versie 3.0.6. Deze update bevat een nieuwe functie: pairing aan HmIP-PSx, HmIP-FSMx en HmIP-BSM modules. De changelog bevat alle informatie van de huidige en eerdere firmware updates. De update wordt spoedig beschikbaar via de Homematic IP app, voor gebruikers van het Homematic IP Access Point. Voor gebruikers van de CCU3 wordt de update zichtbaar via de Homepage van de WebUI.
05-08-2022

De firmware van de Homematic IP inbouw schakel module 2750 Watt is geüpdatet naar versie 1.22.8. Deze update bevat een bugfix voor incorrect schakelen van het relais onder bepaalde timing en profiel omstandigheden. De changelog bevat alle informatie van de huidige en eerdere firmware updates. De update wordt spoedig beschikbaar via de Homematic IP app, voor gebruikers van het Homematic IP Access Point. Voor gebruikers van de CCU3 wordt de update zichtbaar via de Homepage van de WebUI.
05-08-2022

De firmware van de Homematic IP CV-ketel en warmtebron module is geüpdatete naar versie 2.0.10. Deze update bevat een bugfix voor een probleem waarbij het niet mogelijk was om statusinfo te verkrijgen van een virtueel kanaal, en waarbij de sortering van de tekst in de statusinfo incorrect was. De changelog bevat alle informatie van de huidige en eerdere firmware updates. De update wordt spoedig beschikbaar via de Homematic IP app, voor gebruikers van het Homematic IP Access Point. Voor gebruikers van de CCU3 wordt de update zichtbaar via de Homepage van de WebUI.
05-08-2022

De firmware van de Homematic IP warmtepomp module is geüpdatet naar versie 2.0.10. Deze update bevat een bugfix voor een probleem waarbij het niet mogelijk was om statusinfo te verkrijgen van een virtueel kanaal, en waarbij de sortering van de tekst in de statusinfo incorrect was. De changelog bevat alle informatie van de huidige en eerdere firmware updates. De update wordt spoedig beschikbaar via de Homematic IP app, voor gebruikers van het Homematic IP Access Point. Voor gebruikers van de CCU3 wordt de update zichtbaar via de Homepage van de WebUI.
05-08-2022

De firmware van de Homematic IP temperatuur sensor is geüpdatet naar versie 2.8.2. Deze update bevat een nieuwe functie: naast gebruik als klassieke temperatuursensor is het nu ook mogelijk om de HmIP-STH te gebuiken als luchtvochtigheidsmeter / hygrometer. Bij gebruik als hygrometer is het mogelijk om kanaal 5 van de HmIP-STH te gebruiken als schakelaar / trigger voor een luchtbevochtiger of luchtontvochtiger. De changelog bevat alle informatie van de huidige en eerdere firmware updates. De update wordt spoedig beschikbaar via de Homematic IP app, voor gebruikers van het Homematic IP Access Point. Voor gebruikers van de CCU3 wordt de update zichtbaar via de Homepage van de WebUI.
05-08-2022

De firmware van de Homematic IP temperatuur sensor met display is geüpdatet naar versie 2.8.2. Deze update bevat een nieuwe functie: naast gebruik als klassieke temperatuursensor is het nu ook mogelijk om de HmIP-STHD te gebuiken als luchtvochtigheidsmeter / hygrometer. Bij gebruik als hygrometer is het mogelijk om kanaal 5 van de HmIP-STHD te gebruiken als schakelaar / trigger voor een luchtbevochtiger of luchtontvochtiger. De changelog bevat alle informatie van de huidige en eerdere firmware updates. De update wordt spoedig beschikbaar via de Homematic IP app, voor gebruikers van het Homematic IP Access Point. Voor gebruikers van de CCU3 wordt de update zichtbaar via de Homepage van de WebUI.
05-08-2022

De firmware van de Homematic IP thermostaat is geüpdatet naar versie 2.8.2. Deze update bevat een nieuwe functie: naast gebruik als klassieke thermostaat is het nu ook mogelijk om de HmIP-WTH-2 te gebuiken als luchtvochtigheidsmeter / hygrometer. Bij gebruik als hygrometer is het mogelijk om kanaal 5 van de HmIP-WTH-2 te gebruiken als schakelaar / trigger voor een luchtbevochtiger of luchtontvochtiger. De changelog bevat alle informatie van de huidige en eerdere firmware updates. De update wordt spoedig beschikbaar via de Homematic IP app, voor gebruikers van het Homematic IP Access Point. Voor gebruikers van de CCU3 wordt de update zichtbaar via de Homepage van de WebUI.
01-08-2022

De Homematic IP stekkerschakelaars, zowel met als zonder energiemeter, zijn vernieuwd. De interne elektronica is gemoderniseerd, de functies en instellingen zijn onveranderd gebleven. Beiden zijn geschikt om tot 3000 Watt vermogen te schakelen en te meten. De nieuwe producten zijn te herkennen aan typenummers HmIP-PS2 en HmIP-PSM2.
01-08-2022

Met de nieuwe Homematic IP dubbele schakelaar voor merk-wipvlak is het mogelijk om twee lampen of verlichtingscircuits aan te sturen, als vervanging van een normale serieschakelaar. De dubbele schakelaar heeft twee ingebouwde relais, die elk 600 Watt / 2,5 Ampere kunnen schakelen. De slimme dubbele schakelaar is af te werken met een wipvlak en afdekraam van bekende merken. De schakelaar past in het 55 mm schakelmateriaal systeem van Gira, Jung, Busch-Jaeger, Merten en Berker.
06-07-2022

De firmware van de Homematic IP Wired thermostaat is geüpdatet naar versie 2.8.2. Deze update bevat een nieuwe functie: naast gebruik als klassieke thermostaat is het nu ook mogelijk om de HmIPW-WTH te gebuiken als luchtvochtigheidsmeter / hygrometer. Bij gebruik als hygrometer is het mogelijk om kanaal 5 van de HmIPW-WTH te gebruiken als schakelaar / trigger voor een luchtbevochtiger of luchtontvochtiger. De changelog bevat alle informatie van de huidige en eerdere firmware updates. De update wordt spoedig beschikbaar via de Homematic IP app, voor gebruikers van het Homematic IP Wired Access Point (HmIPW-DRAP). Voor gebruikers van de CCU3 wordt de update zichtbaar via de Homepage van de WebUI.
06-07-2022

De firmware van de Homematic IP slimme thermostaatknop compact is geüpdatet naar versie 1.4.14. Deze update bevat twee bugfixes: de initialisatie is gestabiliseerd (bij enkele slimme thermostaatknoppen compact mislukte de initialisatie), en de link tussen een HmIP-eTRV-C-2 en een HmIP-WTH-2 thermostaat is verbeterd. Deze kon onder bepaalde omstandigheden onderbroken raken. De changelog bevat alle informatie van de huidige en eerdere firmware updates. De update wordt spoedig beschikbaar via de Homematic IP app, voor gebruikers van het Homematic IP Access Point. Voor gebruikers van de CCU3 wordt de update zichtbaar via de Homepage van de WebUI.
06-07-2022

De firmware van de Homematic IP slimme thermostaatknop compact is geüpdatet naar versie 1.4.14. Deze update bevat twee bugfixes: de initialisatie is gestabiliseerd (bij enkele slimme thermostaatknoppen compact mislukte de initialisatie), en de link tussen een HmIP-eTRV-C-2 en een HmIP-WTH-2 thermostaat is verbeterd. Deze kon onder bepaalde omstandigheden onderbroken raken. De changelog bevat alle informatie van de huidige en eerdere firmware updates. De update wordt spoedig beschikbaar via de Homematic IP app, voor gebruikers van het Homematic IP Access Point. Voor gebruikers van de CCU3 wordt de update zichtbaar via de Homepage van de WebUI.
06-07-2022

De firmware van het Homematic IP Wired Access Point is geüpdatet naar versie 2.4.22. Deze update bevat een bugfix voor een probleem waarbij de bus in geheel niet opgestart werd na een reboot of power up van het Wired Access Point. De changelog bevat alle informatie van de huidige en eerdere firmware updates. De update wordt spoedig beschikbaar via de Homematic IP app. Voor gebruikers van de CCU3 wordt de update zichtbaar via de Homepage van de WebUI.
06-07-2022

De firmware van het Homematic IP Access Point is geüpdatet naar versie 2.4.24. Deze update bevat een bugfix voor een probleem waarbij het Access Point, als deze in hybride gebruikt wordt in combinatie met een Wired Access Point, datainformatie frames naar alle Wired apparaten stuurt via willekeurige HmIP routers in plaats van specifieke HmIP routers. De changelog bevat alle informatie van de huidige en eerdere firmware updates. De update wordt spoedig beschikbaar via de Homematic IP app. Voor gebruikers van de CCU3 wordt de update zichtbaar via de Homepage van de WebUI.
01-07-2022

De slimme thermostaatknop compact is vernieuwd. De interne elektronica is gemoderniseerd en het motortje dat de afsluiter open en dicht drukt is vervangen door een energiezuiniger type. Hierdoor kan de vernieuwde slimme thermostaatknop compact HmIP-eTRV-C-2 nu tot 5 jaar werken op één set batterijen, terwijl zijn voorganger HmIP-eTRV-C tot 2 jaar kon functioneren op één set batterijen.
28-06-2022

In de nieuwe versie van de Homematic IP app kunnen drie verschillende rollen aan gebruikers worden toegewezen: administrator, normale gebruiker en beperkte gebruiker. Dit maakt het Homematic IP smart home-systeem nog veiliger en gebruiksvriendelijker, met name voor bijvoorbeeld verhuurders (administrator) en huurders (normale of beperkte gebruikers). Met de nieuwe functie van de gratis Homematic IP-app kunnen gebruikers van een Homematic IP-installatie worden beheerd en kan een van de drie rollen aan elk van de gebruikers worden toegewezen. Dit komt de algehele veiligheid van het systeem ten goede en beschermt belangrijke instellingen tegen ongeoorloofde toegang.
14-06-2022

De nieuwste versie van de gratis Homematic IP-app maakt de bediening van de garage thuis nog comfortabeler. Garagedeuren kunnen gemakkelijker dan ooit tevoren worden geopend en gesloten met behulp van een widget of een spraakcommando. Ook zijn de klimaatinstellingen voor kamers nu overzichterlijker en handiger te vinden via het hoofdmenu. De app-update wordt met onmiddellijke ingang stap voor stap uitgerold.
02-06-2022

De firmware van de Homematic IP Wired temperatuur sensor is geüpdatet naar versie 2.8.2. Deze update bevat een nieuwe functie: naast gebruik als klassieke temperatuursensor is het nu ook mogelijk om de HmIPW-STH te gebuiken als luchtvochtigheidsmeter / hygrometer. Bij gebruik als hygrometer is het mogelijk om kanaal 5 van de HmIPW-STH te gebruiken als schakelaar / trigger voor een luchtbevochtiger of luchtontvochtiger. De changelog bevat alle informatie van de huidige en eerdere firmware updates. De update wordt spoedig beschikbaar via de Homematic IP app, voor gebruikers van het Homematic IP Wired Access Point (HmIPW-DRAP). Voor gebruikers van de CCU3 wordt de update zichtbaar via de Homepage van de WebUI.
02-06-2022

De firmware van de Homematic IP Wired temperatuur sensor met display is geüpdatet naar versie 2.8.2. Deze update bevat een nieuwe functie: naast gebruik als klassieke temperatuursensor is het nu ook mogelijk om de HmIPW-STH te gebuiken als luchtvochtigheidsmeter / hygrometer. Bij gebruik als hygrometer is het mogelijk om kanaal 5 van de HmIPW-STH te gebruiken als schakelaar / trigger voor een luchtbevochtiger of luchtontvochtiger. De changelog bevat alle informatie van de huidige en eerdere firmware updates. De update wordt spoedig beschikbaar via de Homematic IP app, voor gebruikers van het Homematic IP Wired Access Point (HmIPW-DRAP). Voor gebruikers van de CCU3 wordt de update zichtbaar via de Homepage van de WebUI.
07-05-2022

De firmware van de Homematic IP stekkerschakelaar met energiemeter 3000 Watt is geüpdatet naar versie 2.22.8. Deze update bevat een bugfix voor incorrect schakelen van het relais onder bepaalde timing en profiel omstandigheden. De changelog bevat alle informatie van de huidige en eerdere firmware updates. De update wordt spoedig beschikbaar via de Homematic IP app, voor gebruikers van het Homematic IP Access Point. Voor gebruikers van de CCU3 wordt de update zichtbaar via de Homepage van de WebUI.
12-04-2022

De uitrol van de volgende update voor de Homematic IP app is begonnen. Versie 2.11.0 (iOS) en 2.11.17 (Android) voegt nieuwe bedieningsopties toe voor het Homematic IP Smart Lock elektrisch deurslot, worden actieve profielen automatisch hersteld na opnieuw opstarten van een Homematic IP apparaat en kunnen Homematic IP stekkerschakelaars stroom meten die teruggeleverd wordt. Kort nadat de app-update is uitgebracht, komt de nieuwe firmware beschikbaar voor de Homematic IP-stekkerschakelaar, waarmee kan worden bepaald hoeveel energie aan het net wordt geleverd.
07-04-2022

Voor de zesde keer op rij heeft Homematic IP de test van het duitse keuringsinstituut AV-test.org "zonder problemen" doorstaan en zal in 2022 ook het felbegeerde certificaat "Getest Smart Home Product" ontvangen. Opnieuw overtuigt het smart home-systeem de IT-experts met zijn hoge veiligheidsnormen en voorbeeldige gegevensbescherming.
09-03-2022

De firmware van het Homematic IP CV-ketel en warmtebron module is geüpdatet naar versie 1.4.2. Deze update bevat een bugfix voor een probleem waarbij als de HmIP-WHS2 via een programma aangestuurd werd door een CCUx, het commando altijd beantwoord werd met een Negative Acknowledge. De changelog bevat alle informatie van de huidige en eerdere firmware updates. De update wordt spoedig beschikbaar via de Homematic IP app, voor gebruikers van het Homematic IP Access Point. Voor gebruikers van de CCU3 wordt de update zichtbaar via de Homepage van de WebUI.
01-03-2022

De bewegingsmelders voor buiten, in zowel de kleur wit als zwart, zijn vernieuwd. De interne elektronica is gemoderniseerd waardoor de sensoren nu twee tot drie keer zo lang werken op een set batterijen. De witte bewegingsmelder voor buiten is de HmIP-SMO-2, de zwarte bewegingsmelder heeft productcode HmIP-SMO-A-2. Beide bewegingsmelders werken nu gemiddeld 6 jaar op één set batterijen.
27-01-2022

De firmware van de Homematic IP slimme thermostaatknop EVO is geüpdatet naar versie 1.0.12. Deze update bevat een bugfix die een probleem oplost met klokprogramma 2 en 3. Klokprogramma 1 werkte prima, maar klokprogramma 2 en 3 resulteerden telkens naar een permanente temperatuurinstelling van 5 °C, ongeacht wat er ingesteld werd via de Homematic IP app of de CCUx. De changelog bevat alle informatie van de huidige en eerdere firmware updates. De update wordt spoedig beschikbaar via de Homematic IP app, voor gebruikers van het Homematic IP Access Point. Voor gebruikers van de CCU3 wordt de update zichtbaar via de Homepage van de WebUI.
25-01-2022

Een nieuwe update voor de Homematic IP app met de versienummers 2.10.0 (iOS) en 2.10.16 (Android) staat klaar om uitgerold te worden. De update richt zich op meer flexibiliteit in het toggelen van schakelaars en op de verbetering van de instelmogelijkheden van bewegingsmelders.
09-12-2021

De vraag naar slimme technologie neemt toe, terwijl tegelijkertijd ook de angst voor datalekken toeneemt. Homematic IP biedt gebruikers de beste bescherming door in geheel geen persoonlijke gegevens te verzamelen, en door het hoogste niveau van encryptie toe te passen op dataverwerking, IT- en hardwarebeveiliging. Dit is nu voor de vijfde keer op rij door het duitse VDE gecertificeerd.
30-11-2021

De firmware van het Homematic IP Wired Access Point is geüpdatet naar versie 2.4.14. Deze update bevat in totaal 12 bugfixes en 2 verdere verbeteringen, variërend van verbeteringen in statusinfo en opruimen van HTTP verbindingen tot repareren van overschreiden van stroomgebruik bij opstarten. De changelog bevat alle informatie van de huidige en eerdere firmware updates. De update wordt spoedig beschikbaar via de Homematic IP app. Voor gebruikers van de CCU3 wordt de update zichtbaar via de Homepage van de WebUI.
30-11-2021

De firmware van het Homematic IP Access Point is geüpdatet naar versie 2.4.12. Deze update bevat een bugfix voor een probleem waarbij het Access Point probeert om een volgnummervalidatie te starten op alle frames in plaats van op een specifiek ontvangend frame van het bronadres. De changelog bevat alle informatie van de huidige en eerdere firmware updates. De update wordt spoedig beschikbaar via de Homematic IP app. Voor gebruikers van de CCU3 wordt de update zichtbaar via de Homepage van de WebUI.
19-10-2021

Meer veiligheid voor het slimme thuis: per direct ondersteunt de Homematic IP App de integratie van EZVIZ bewakingscamera's voor binnens- en buitenshuis. Na de app-update kunnen gebruikers zich bovendien verheugen over widgets voor rolluiken- en jaloezieactoren, het nieuwe, automatisch aangemaakte installatierapport en andere verbeteringen. De update met de versienummers 2.9.0 (iOS) en 2.9.8 (Android) wordt per direct alle gebruikers stapsgewijs ter beschikking gesteld.
08-10-2021

De firmware van de Homematic IP schakelaar voor merk-wipvlak is geüpdatet naar versie 1.18.14. Deze update bevat een bugfix die routines toevoegt waarmee de daadwerkelijke werking van het relais gecontroleerd kan worden met de werking van het relais volgens het RAM geheugen. De changelog bevat alle informatie van de huidige en eerdere firmware updates. De update wordt spoedig beschikbaar via de Homematic IP app, voor gebruikers van het Homematic IP Access Point. Voor gebruikers van de CCU3 wordt de update zichtbaar via de Homepage van de WebUI.
06-10-2021

De firmware van de Homematic IP Wired zonwering actor met 4 outputs is geüpdatet naar versie 1.8.2. Deze update bevat een bugfix voor een probleem waarbij de sectie met de virtuele kanalen in "op/neer referentie routine" bleef steken als alle virtuele kanalen bij het opstarten worden geactiveerd door een Direct Execution Command. De changelog bevat alle informatie van de huidige en eerdere firmware updates. De update wordt spoedig beschikbaar via de Homematic IP app, voor gebruikers van het Homematic IP Wired Access Point (HmIPW-DRAP). Voor gebruikers van de CCU3 wordt de update zichtbaar via de Homepage van de WebUI.
06-10-2021

De firmware van de Homematic IP zonwering actor met 4 outputs en 8 inputs is geüpdatet naar versie 1.8.2. Deze update bevat een bugfix voor een probleem waarbij de sectie met de virtuele kanalen in "op/neer referentie routine" bleef steken als alle virtuele kanalen bij het opstarten worden geactiveerd door een Direct Execution Command. De changelog bevat alle informatie van de huidige en eerdere firmware updates. De update wordt spoedig beschikbaar via de Homematic IP app, voor gebruikers van het Homematic IP Access Point. Voor gebruikers van de CCU3 wordt de update zichtbaar via de Homepage van de WebUI.
05-10-2021

Homematic IP laat met de nieuwe slimme thermostaatknop Evo zien hoe chique slim verwarmen kan zijn. De Evo werd voor zijn innovatieve bedieningsconcept en het elegante design onderscheiden met de Red Dot Design Award 2021. De thermostaatknop weet echter niet alleen optisch te scoren: dankzij ultramoderne smarthome-techniek van de Europese marktleider voor 'Whole Home'-systemen genieten gebruikers thuis altijd van een perfecte comforttemperatuur en besparen en passant tot 30 % verwarmingsenergie.
14-07-2021

De firmware van de Homematic IP inbouw schakel module met input 3200 Watt is geüpdatet naar versie 1.18.22. Deze update bevat een bugfix voor een probleem waarbij de schakel module reageerde op multicast frames, terwijl er geen ARR bit aanwezig was. De changelog bevat alle informatie van de huidige en eerdere firmware updates. De update wordt spoedig beschikbaar via de Homematic IP app, voor gebruikers van het Homematic IP Access Point. Voor gebruikers van de CCU3 wordt de update zichtbaar via de Homepage van de WebUI.
14-07-2021

De firmware van de Homematic IP stekkerschakelaar met energiemeter 3000 Watt is geüpdatet naar versie 2.18.22. Deze update bevat een bugfix voor een probleem waarbij de stekkerschakelaar reageerde op multicast frames, terwijl er geen ARR bit aanwezig was. De changelog bevat alle informatie van de huidige en eerdere firmware updates. De update wordt spoedig beschikbaar via de Homematic IP app, voor gebruikers van het Homematic IP Access Point. Voor gebruikers van de CCU3 wordt de update zichtbaar via de Homepage van de WebUI.
29-06-2021

De firmware van de Homematic IP inbouw schakel module 2750 Watt is geüpdatet naar versie 1.18.22. Deze update bevat een bugfix voor een probleem waarbij de schakel module reageerde op multicast frames, terwijl er geen ARR bit aanwezig was. De changelog bevat alle informatie van de huidige en eerdere firmware updates. De update wordt spoedig beschikbaar via de Homematic IP app, voor gebruikers van het Homematic IP Access Point. Voor gebruikers van de CCU3 wordt de update zichtbaar via de Homepage van de WebUI.
29-06-2021

De firmware van de Homematic IP inbouw schakel module 1150 Watt is geüpdatet naar versie 1.18.22. Deze update bevat een bugfix voor een probleem waarbij de schakel module reageerde op multicast frames, terwijl er geen ARR bit aanwezig was. De changelog bevat alle informatie van de huidige en eerdere firmware updates. De update wordt spoedig beschikbaar via de Homematic IP app, voor gebruikers van het Homematic IP Access Point. Voor gebruikers van de CCU3 wordt de update zichtbaar via de Homepage van de WebUI.
12-05-2021

De firmware van de Homematic IP Wired Access Point is geüpdatet naar versie 2.2.24. Deze update bevat een bugfix voor een probleem waarbij communicatieframes onder bepaalde omstandigheden in geheel niet meer verzonden konden worden. De changelog bevat alle informatie van de huidige en eerdere firmware updates. De update wordt spoedig beschikbaar via de Homematic IP app. Voor gebruikers van de CCU3 wordt de update zichtbaar via de Homepage van de WebUI.
14-04-2021

De firmware van de Homematic IP proportionele zoneregelaar is geüpdatet naar versie 1.4.6. Deze update bevat een bugfix voor een probleem waarbij de zoneregelaar aangaf dat de verbinding met de thermostaat onderbroken was, als de thermostaat langer dan 3 uur geleden aangaf dat het raam geopend was. De changelog bevat alle informatie van de huidige en eerdere firmware updates. De update wordt spoedig beschikbaar via de Homematic IP app, voor gebruikers van het Homematic IP Access Point. Voor gebruikers van de CCU3 wordt de update zichtbaar via de Homepage van de WebUI.
15-02-2021

De firmware van de Homematic IP proportionele zoneregelaar is geüpdatet naar versie 1.4.2. Deze update bevat 7 bugfixes. De belangrijkste is een fix voor een probleem waarbij alle stappenmotoren standaard gesloten werden als de gemeten temperatuur boven de 30°C kwam. De changelog bevat alle informatie van de huidige en eerdere firmware updates. De update wordt spoedig beschikbaar via de Homematic IP app, voor gebruikers van het Homematic IP Access Point. Voor gebruikers van de CCU3 wordt de update zichtbaar via de Homepage van de WebUI.
glqxz9283 sfy39587stf02 mnesdcuix8
sfy39587stf03
sfy39587stp14